Ліза чекала Льошу біля РАГС-у, як раптом замість нього з’явився друг і повідомив, що наречений передумав, він не хоче одружуватися

Єлизавета чекала нареченого вже півгодини, почала помітно нервувати. Подруга намагалася її втішити:- Раптом потрапив в пробку.- Катя, він навіть на дзвінки не відповідає! – бідкалася Ліза.До реєстрації залишилося десять хвилин, а наречений ще не прийшов. Раптом приїхав автомобіль, з якого вийшов один Олексія. — Що сталося? Де Льоша?- Ліз, ти не переживай тільки, але Льоша передумав одружуватися.Єлизавета застигла. Вона насилу видавила з себе слова:- Що?! Як?!- Він просто зрозумів, що поспішив з рішенням і недостатньо любить, щоб одружитися.

Поїхав в інше місто, просив не шукати його.Єлизавета думала раніше, що тільки в кіно бувають kинуті наречені прямо біля будівлі РАГС-у. На очі навернулися сл ьози. Подруга схопила її за руку і не звертаючи уваги на опір, потягла до машини. Слідом рушили й інші подруги.- Треба випити! — Не хочу я нічого-nлакала Ліза.Тільки її ніхто не послухав. Вже через п’ятнадцять хвилин вони сиділи за стійкою бару. Вони вже трохи випили, коли Катя сказала:- Давайте тост за мрію. У кого які мрії?- Хочу побувати на морі, — Алла мрійливо сощурилась.

— А я висоти бо юся, — сказала Лілія. — Мрію це перебороти!- Так цим можна зайнятися прямо зараз!Жіноча компанія попрямувала в парк атракціонів. Лілія спочатку пручалася, але здалася під натиском загального тиску. Опинившись на самому верху колеса, вона здивовано розкрила очі.- Місто таке маленьке!Після цього дівчата стояли біля каруселі і сміялися.- Ліза, ти головне не су муй! Просто Олексій не твоя доля, ось і все! Ти ще зустрінеш свого принца.Прямо в цей момент до них підійшла компанія з кількох хлопців. Серед них виявився і Андрій. Через місяць подруги стояли тією ж компанією у РАГС-і, щоб бути присутніми на весіллі Єлизавети і Андрія.