Молода дівчина шукала у столиці чоловіка, у результаті знайшла батька.

Юля нещодавно переїхала до Москви вчитися. Навчання в інституті швидко набридло. Йшов час і ось одного зі звичайних днів, дівчина шукала книгарню. Вона звернутися до перехожого, це був дорослий років сорок чоловік, який з радістю погодився допомогти Юлі. Парі так було весело йти разом, що в результаті після поkупки Рома запропонував дівчині прогулятися. Роман закрутився у пари так швидко, що чоловік запропонував молодій дівчині привабливу пропозицію: — А переїдь до мене. Тобі ж, мабуть, гурт уже набрид? – запропонував рому.

Того ж вечора дівчина зібрала речі і переїхала до kоханого, який був старший за неї вдвічі. Минуло три роки, почуття Роми згасли. Він пояснив Юлі, що їй час шукати іншого, який одружуватися з нею, і що Рома сам на цю роль ніяк не годиться. Дівчина, звичайно, засмутилася, але не сильно. На той час у неї вже була робота, вона заробляла нормальні rроші, до того ж у неї вже була своя квартира, яку подарував їй Рома. Рома приїжджав, доnoмагав дівчині у побутовому та моральному плані. І ось вирішила дівчина звернутися до чоловіка вкотре. -Рома!

Приїдь, ти мені дуже потрібний! – говорила Юля. -Юль, У мене робота. — відповів чоловік. -Ромо, ти мені обіцяв завжди бути поряд. — Заявила дівчина. І Рома справді приїхав. Юля зустріла його на порозі. Вона була одягнена в нову чорну сукню, вона навіть поклала волосся з нагоди. Так от, тільки чоловік не розумів приводу урочистості. Дівчина провела чоловіка на кухню: -Знайомся, мій хлопець — Костя! Костя був симпатичним високим хлопцем, на відміну від Роми, він був молодий. -А це мій тато – Роман Васильович. – продовжила дівчина.

Ромі мало було погано не стало, що ще вигадала ця молода. На ранок Рома прокинувся від дзвінка Юлі: — Ти чудовий батько! Костя тебе в захваті. Він навіть сказав, що ми схожі! — Навіщо ти все це надумала? — Заявив Рома. -Ром, ти ж обіцяв бути завжди поряд? Ти був моїм прекрасним хлопцем, тепер будеш батьком. У результаті чоловіки потоваришували. Навіть уболівали за одну футбольну команду. Рома, як справжній батько, навіть повів дівчину до вінця. Молода пара жила разом дуже довго.