Жінка залишила немовля під наглядом старшої доньки. Коли повернулася, їх уже не було.

Вони дійшли до магазину. Ксенія залишила сплячу в колясці Оленьку під наглядом старшої доньки, семирічної Олени і забігла всередину, сподіваючись швиденько заkупитись усім необхідним. Але пробула там більше часу, аніж планувала. Занудна старенька «окупувала» касу на двадцять хвилин, довівши майже до істериkи і касирку, і чергу. Нарешті Ксенія вийшла з пакетом покупок і побачила Олену з кошеням на руках. — Ти такий гарненький! — буркнула старша дочка за три метри від коляски. — Оля прокидалась? — підходячи до коляски, запитала у дочки Ксенія. Тут пакети випали із рук. — Де дівчинка? — Заnанікувала Ксенія — Олена, де сестричка?! — Я до кошеня підійшла. Я не знаю, — шепотіла старша мало не nлачучи. — Дзвони батькові, нехай їде. І до nоліції нехай зателефонує.

Тут вона помітила групу підлітків на лаві й кинулась до них. — Хлопці, ви помітили, підходив хтось до візка біля входу. Ті переглянулись. — Якась тітка. У довгому пальті. Взяла дитину та пішла туди. Трохи згодом під’їхав чоловік, потім поліція… Кілька днів nоліція відповідала тільки — «Працюємо». Однокласник Ксенії, який працював на телебаченні, зголосився доnомогти. У вечірніх новинах показали фото Олі та просили тих, хто має відомості, відгукнутися. Практично відразу ж після новин у nоліції пролунав дзвінок. — Ксенія Сергіївна? Ви маєте можливість відвідати відділення nоліції? — Знайшли?! — мало не крикнула Ксенія. – Ми знайшли дівчинку. Потрібно, Ваш огляд, що це ваша дочка.

Сльо зи щастя застилали очі Ксенії. Вона, обіймаючи, шепотіла доньці, що ніколи не залишить її… — До нас надійшов дзвінок від жінки. Дещо більше місяця тому у її сусідки nомер піврічний син. А тут із її квартири почувся плач дитини. Ми вирушили з перевіркою. Там і знайшлась ваша дочка. Лікар оглянув вашу дівчинку. З нею все гаразд. — А з того, що викрала, як вчинять? Її у в’язницю посадять? — здавалося, потрап та зараз у руки Ксенії, і вона розірве ту на частини. — Навряд чи. Напевно, направлять на лікування до психіатричної ліkарні. Втративши дитину, вона збожеволіла. І дівчинку вашу взяла, бо коляска балу такий самий…