Коли син заявив, що одружується з моєю найкращою подругою, я думала він жартує, але такого приголомшливого кінця я не очікувала

Валя йшла додому, повністю занурена у свої думки. Настільки вона задумалася, що мало не пройшла свій під’їзд. А думки її підкинув син. У нього скоро має відбутися весілля і ніби як треба радіти, але зовсім не виходить. А вся справа в тому, що нареченою буде її найкраща подруга Катя. Валя виховувала свого сина сама. Чоловік поїхав у відрядження на кілька місяців, весь цей час не писав і не дзвонив. Валя була зайнята новонародженим сином. А потім надійшов лист від чоловіка, де він попросив її підписати папери про розлучення. Валя дуже тяжко переживала цей факт, вона залишилася зовсім одна з новонародженою дитиною, без грошей, їй було страшно. Валя не знала, як узяти себе в руки та рухатися далі.

Але при кожному погляді на сина вона розуміла, що їй є заради чого жити. Валя влаштувалася на роботу, син пішов у садок. Поступово життя почало налагоджуватися. Коли син навчався у школі, то у них в офісі з’явилася нова робітниця Катя. Вона була на 10 років молодша за Валю, але вони змогли подружитися і стали найкращими подругами. Син ніколи нічого не приховував від матері. Так Валя знала про кожну дівчину, з якою він зустрічається. Але останній рік минув дуже дивно. Валя розуміла, що у сина хтось є, але він не каже хто. Син часто йшов гуляти і повертався пізно, тихо говорив телефоном, на всі розпитування відповідав коротко. І ось сама Катя розповіла Валі правду. Тому що більше неможливо було приховувати очевидне, тим більше він зробив їй пропозицію, і Катя вже погодилася.

Після такої новини Валя взяла відпустку та поїхала на деякий час на дачу. Їй хотілося побути на самоті і подумати про все. Вона розуміла, що треба радіти за сина. Тим більше що Катю вона дуже добре і близько знає, повністю довіряє їй, Катя прекрасна дівчина, точніше жінка. Але чомусь не вдавалося повністю радіти за сина та майбутню наречену. Після довгих роздумів Валя зрозуміла, швидше за все не виходило радіти тому, що найближчі її люди так довго приховували від неї правду. Це було прикро. Дуже прикро, бо вона довіряла їм повністю, а вони – ні. Але після закінчення відпустки Валя все ж таки змогла вибачити їх у глибині душі і стала навіть радісною від щастя сина.