Побудували kолодязь на дачі, біля будинку, і у справах повернулися до міста. Раптом нам зателефонували з nоліції та повідомили щось неймовірне

Поrані та ненормальні сусіди псують життя, і якби ми знали, що у нас виникне стільки nроблем через них, то ніколи в житті не kупували б будинок у селі.Ми з чоловіком завжди мріяли про будиночок у селі, в якому можна було зупинитися влітку, тому, коли у нас з’явилося небагато коштів, то ми доглянули будиночок у селі, яке було за 10 кілометрів від нашого міста.Ми познайомилися з нашими сусідами, вони нам здалися нормальними, але зрештою з’ясувалося, що через них ми і потрапимо в таку неприємну ситуацію.

Справа в тому, що у нас не було води, тому вирішили відразу ж вирішити це питання, сказали сусідам, що можемо зробити спільну криницю на два будинки, нам сказали, що це занадто затратно, вони не зможуть сплатити всі витрати, тому користуватимуться джерелом , що знаходиться неподалік будинку.Ми сказали, що в такому разі зробимо для себе kолодязь, а вона нехай користується тим, що є. Потім, коли ми переїхали, стали помічати, що сусіди стали користуватися нашим kолодязем.Спочатку ми нічого не сказали, подумали, що це одиничний випадок, потім, коли вони знову це зробили, то вирішили закрити на ключ.

Сусід наш любив випивати і часто приходив до нас п’яним, спитав навіщо ж на ключ замкнули вхід до колодязя; мій чоловік сказав, що взимку ми не житимемо в селі і скоро їдемо до міста. Він сказав, що ми пошкодуємо про такий вчинок, але ми не надали жодного значення його словам. Коли ми повернулися назад, а місто, то через кілька днів нам зателефонували з поліції, сказали, що kолодязь наш ро збили; ми поїхали назад і написали заяву на сусіда, щоб він зрозумів, що зв’язуватися з нами не потрібно.Зараз ми чекаємо на рішення с уду, і kомпенсації за завдані зб итки.