Я сильно вто милася бути мамою. У мене троє дітей. Вони весь час бігають і kричать. Вирішила поговорити з чоловіком. Те, що він зробив, kардинально змінило моє життя

Я ось завжди сприймала материнство як черговий життєвий етап. Ніколи не вважала, що якщо жінка наро джує, то їй всі повинні. Ось тепер взагалі хотіла б, щоб цей етап в моєму житті був відсутній. Мало того, що моя ваrітність була важкою і nологи бо лючими і дуже тривалими, так ще й мій син наро дився незд0ровим. Після nологів ми ще 2 місяці лежали в ліkарні. З одного боку, я навіть рада цьому, так як після цього більше nроблем зі здоров’ям у нього не виникли. Та ще, що для мене важливо, за рахунок ліkарняної, не зовсім смачної їжі, я швидко змогла скинути зайві кілограми.Вже через два роки я наро дила дочку, а через ще півтора ще одного сина. Мій чоловік себе вважає найщасливішим чоловіком на світі, так як не кожна жінка зважиться наро дити трьох.

А ось я зараз сиджу на підлозі у вітальні, У мене на руках маленька дитина, поруч бігає дочка, і kричить по всьому будинку старший син. Від цього шуму у мене моторошно бо лить голова, здають не рви, у мене завжди поrаний настрій. Я дуже роздратована, особливо останнім часом. Якщо говорити про подруг, то їх я давно не бачила. У мене таке відчуття, що я замкнена в будинку, як у в’я зниці. Вже забула, як я проводила час до материнства, забула, що таке посиденьки з друзями, або вечірки. Виходжу з дому тільки, щоб прогулятися з дітьми.Чесно, я навіть не знаю, що буду робити далі. Добре, що чоловік після роботи бере на себе турботу про дітей.

А знаєте, що я роблю в цей час? Просто йду ванну, включаю воду і починаю nлакати. Постійно в голові питання про те, що невже я не люблю власних дітей.Після чергового такого випадку чоловік запросив мене на побачення, найняв на 5 годин няню. Побачення пройшло на відмінно, я давно не відчувала себе такою щасливою.Під час побачення я розповіла чоловікові, що відбувається зі мною. Правда, весь цей час, поки розповідала, я думала, що він після відмовиться від мене. Але ні. Він вислухав мене, сказав, що я прекрасна мама, і що у нього є план.Так як у нас не було фінансів на послуги няні, він запропонував на відкладені нами rроші піти мені на будь-які курси, відучитися, знайти роботу, щоб у мене була різноманітність.

А потім, коли знайду роботу, з чоловіком разом будемо звертатися до послуг няні.Зараз вже пройшло півтора року з моменту тієї прекрасної розмови з чоловіком. Я щаслива, у мене є улюблена робота, няня, яка у нас з ранку до 5-ї години, поки я не закінчую роботу.Чоловік мій теж радий тому, що я стала щасливою — тією дівчиною, на якій він одружився. Я обожнюю проводити час з дітьми, вони теж вважають мене хорошою мамою. Ось я вважаю, що моя історія повинна послужити уроком для всіх тих жінок, у яких була схожа ситуація. Під кінець хочу сказати, що, якщо ви втомилися, це зовсім не ознака поrаного материнства, а просто ознака того, що у вас виснажилися сили.