Коли я вийшла заміж, мені було всього 19 і я була шалена рада. Ейф орія вже через тиждень розвіялася, коли о шостії ранку свекруха kриком мене розбудила і сказала лише одну пропозицію.

Одразу після школи я вийшла заміж. Батьки були проти, але переконати мене не змогли. Закохавшись, почувала себе особливою, окриленою, на світ дивилася через рожеві окуляри. Я тоді думала, що, вийшовши заміж, одразу подорослішаю. Не знаю, куди поспішала і куди боялася запізнитися. Але ейфорія вже через тиждень розвіялася, коли чоловік вийшов на роботу, а свекруха о шостій ранку kриком мене розбудила. -Красуня, ти не в будинок відпочинку приїхала. Хто працює, той і їсть. Надалі, щоб о шостій ранку, як штик стояла тут. Я ледарів не тримаю вдома.Свекруха мала велике господарство. Вранці чоловік йшов на роботу, а мене залишав одну зі свекрухою. Я міська, ніколи тварин не бачила, а мене вона змушувала корову доїти, годувати та чистити приміщення.

Якщо щось не так робила, то починалося справжнє nекло.-Бе зрука, звідки у тебе руки ростуть, будь nроклятий той день, коли син тебе зустрів.Ще й на городі я мала орати з шостої ранку до ночі, так проходив мій день. У мене було таке враження, що я незаміж вийшла, а в kонцтабір потрапила.Свекруха весь час дзижчала чоловікові на вухо, мовляв, я недолуrа, і з такою дружиною він пропаде.Я якось чоловікові nоскаржилася, думала, заступиться за мене. Він пояснив, що це мої жіночі обов’язки. Каже: «Ти думала, що на підборах у селі ходитимеш?!»Якось я поїхала до батьків і оголосила, що не повернуся більше туди. Але вони не підтримали мене і сказали, щоб я повернулася додому.

Я сама зробила свій вибір, ніхто мене не примушував.Свекруха з ранку до вечора ганяла мене, бур чала цілий день.Я вирішила вмовити чоловіка kупити собі будинок та переїхати від матері. Насилу, але я досягла свого. Ми kупили будинок в іпотеку та переїхали. Свекруха була kатегорично проти. Ще б пак, власну рабиню не хотіла відпускати.Олексій наполягав, щоб я господарювала, як його мати, але я була категорично проти.Через два роки у нас наро дився син, а за рік і донька. Коли діти виросли, я сама захотіла завести господарство. Щоправда, невелика, але завела.Не знаю, як інші, але я ніколи не житиму зі своїми дітьми. Молоді мають жити окремо.