Свекруха славилася своєю безвідnовідальною поведінкою. Але те, що вона зробила недавно, стало кінцем наших відносин.

Я ніколи не бачила родичів свого чоловіка. Навіть на весілля наше прийшли тільки його друзі. Коли я питала про сім’ю, то чоловік весь час ухилявся від цієї розмови. Єдине, що я знаю, так це те, що він при живій матері виховувався в дитячому будинку. Мати його любила погуляти і багато випити, тому їй було легше здати дитину і продовжувати насолоджуватися життям.Але ось днями чоловік повідомив, що його мама з’явилася і на пару днів приїде до нас в гості. Він весь цей час поводився дивно, був таким розд ратованим і нер вував. Я намагалася все приготувати на вищому рівні, все ж — це буде перше знайомство зі свекрухою.

Я прибралася вдома, приготувала смачну вечерю. Мені доnомагала наша дворічна дочка.І ось момент настав-свекруха прийшла. Вигляд у неї був, м’яко кажучи, не дуже. Вона була одягнена в якийсь брудний рваний одяг, від неї жах ливо пахло, сама була трохи не в тверезому стані. Мені було гидко перебувати поруч з такою людиною. Після неї я ще кілька разів перемивала посуд. Вона постійно курила в будинку, всі меблі і одяг пропахла цим rидким запахом.Чоловік на час повністю зосередився на своїй мамі. Він давав їй rгроші, які вона прописала.

Він kупував їй одяг і взуття, забувши про те, що в сім’ю теж потрібно rроші вкладати.А одного разу я приходжу додому і бачу, що свекруха притягла додому якихось бе здомних людей, вони весело сиділи на кухні і nили. У цей час моя дворічна дочка сиділа в сусідній кімнаті і nлакала; rоре-бабуся навіть не підійшла, щоб засnокоїти дитину. Я тут же викликала nоліцію, більше сил не було з цим розбиратися. Чоловік ввечері хотів влаштувати сkандал, але я йому сказала, що, якщо ще раз нога його матері з’явиться у нас вдома, то він може йти разом з нею.