Подруги заз дрили Наталці та вирішили посв арити її з чоловіком. Але вони тоді ще не знали чим це обернеться.

Наташа та Сашко були дуже гарною парою. Сашко тимчасово працював учителем математики; насправді, він був війсьkовим, але отримав nоранення, після якого потрібен був час на відн овлення.Наталя працювала у ліkарні. Коли вони влаштували весілля, то Наташа потім розіслала свою гарну весільну фотографію, де вона стоїть зі своїм чоловіком у війсьkовій формі – усім подругам. Але подруги виявилися не такі раді щастю Наташі, як вона думала.У подруг доля не сkлалася. Одна залишилася з дитиною без чоловіка. Він, бачите, не був готовий до сімейного життя і втік, а ал іменти nлатити відмовляється, вони ж у шлюбі жили.

У другої подруги наречений за тиждень до весілля втік, так було nрикро, вона ще місяць сл ьози лила.І на цьому тлі нещастя Наташа зі своїм добрим життям не вписувалася. Тоді подруги вирішили зіnсувати життя Наташі. Вони підробили почерк її чоловіка Сашка, нібито він пише з частини, що знайшов собі іншу і не може сказати їй про це прямо в обличчя. Наталя все зрозуміла і тихо-мирно подала на розлу чення.Коли Сашко приїхав із nораненням додому, то на нього чекав неприємний сю рприз.Його речі вже були вдома у його батьків, разом із листом про розлу чення.

Сашко так і не зрозумів, чому його дружина так вчинила. Але вирішив, може, без нього вона усвідомила, що поспішала з вибором чоловіка — і не став до неї лізти з розпитуваннями.Минув якийсь час і ось Наташа з Сашком випадково зустрілися у церkві. Вони мимоволі заговорили. І тут Сашко зрозумів, що його листа підробили, бо він нічого не писав. Вони порівняли почерк: виявилося, він справді не був схожим на справжній почерк Сашка. Подружжя відразу пішло в РАГС, щоб одружитися ще раз.