Я віддала свою сукню зовиці, щоб вона носила на той вечір. Коли вона повернула моє плаття, я жa xнулася.

Я працюю дизайнером одягу. Але щоб кожен раз не їздити на роботу через півміста, ми з чоловіком вирішили третю кімнату в квартирі переробити під майстерню. Іноді мої клієнтки приїжджають до мене додому на примірку, і це дуже зручно. Я дуже мініатюрна, знайти речі для мене в магазині важко; або потрібно купувати з дитячих відділів. Я знайшла для себе ідеальне рішення — все шити для себе самій. Тим більше, на свій смак. Знайду якусь модну річ — і роблю практично таку ж для себе. Сестра мого чоловіка, Тоня, такого ж зросту, як і я, тільки в два рази товще. У неї є жa_xлива звичка-випрошувати у мене мої речі.

Я дуже гидлива людина. Ну от не можу я після когось носити річ, мені дуже гидко. Але довелося поступитися один раз, тому що свекруха наполягла. Тоня забрала моє найкраще плаття, щоб погуляти в ньому на весіллі у подруги. Коли вона мені його повернула, то я просто жa_xнулася. Мало того, що плаття було дуже сильно витягнуте фігурою Тоні, так ще вона його недбало випрала, і плаття висохло якимись колами від пролитого вина. Ckaндалів влаштовувати я не стала, а просто вирішила, що більше Тоня мої речі не отримає. І ось знову зовиця прийшла до нас додому і полізла в мою шафа шукати для себе нову річ. Я сказала, що більше нічого не дам.

Тоня пішла до себе і наскаржилась свекрусі. Увечері мене чекала неприємна розмова: -У нас в родині не люблять жаднюг. Взагалі-то з близькими потрібно всім ділитися. Тобі що, однієї кофтинки для Тоні шкода? Я спробувала пояснити, що вона вже зіпсувала одну мою дорогу річ. Я не збираюся викидати все після Тоні. Потім я запропонувала такий варіант: Тоня купує тканину, а я шию для неї будь-яку річ безкоштовно. Але і на це свекруха не погодилася, тому що тканини, бачте, дорогі. Потім свекруха вирішила приплести в ці сварки мого чоловіка, але він відразу відійшов куди подалі. Сказав, що сильно втомлюється на роботі, ще не вистачало йому розбірок будинку через сукні та кофти.