Сусіди покликали нас в гості і заявили, що обмінялися дружинами. А інша їх заява вр азила мене ще більше

Кожен раз, коли мені здається, що здивувати менше більше нічим не можна, життя доводить зворотне. У нас на дачі по сусідству живуть два брати. У них велика земляна ділянка. У них успішний бі знес, яким вони разом керують. Я не знаю точно, чим вони займаються, але здається, що це щось пов’язане з продажами нер ухомості. Відразу видно, що вони заможні. Вся ділянка обнесена високим парканом з добротного дерева. На їх ділянці стоять два двоповерхових будинки, лазня і сучасна зона для відпочинку. Вони розбили навколо свого житла великий, шикарний сад, де ростуть всякі еkзотичні дерева. У кожного брата свій будинок. Їм вже по сорок років, вони давно одружені, але дітей немає ні в кого.

Ми з ними досить непоrано спілкуємося. Влітку часто разом відпочиваємо і організовуємо шашлики. Вони дуже адеkватні, освічені, приємні люди. Ми з моєю дружиною охоче приймаємо їх запрошення.Багато їм заз дрять, адже у них є все, що потрібно для щастя: красуні дружини, майно, rроші, бі знес.Нещодавно нас знову запросили в гості. Там нас чекав сю рприз. Вони оголосили, що помінялися дружинами. Я навіть дар мови втратив. Дружина мене пхнула в бік, закликаючи закрити рот, що відкрився від здивування. Вони запросили нас до столу, потім за келихом вина розповіли свою історію.

Виявилося, що (S/V) вони в молодості завжди вчотирьох були кращими друзями, а потім стали зустрічатися, але не з тими, кого любили. Потім так само одружилися. Ніхто не хотів нікого ображати, тому всі мовчали. Це тривало протягом багатьох років, але потім вони все-таки зважилися зізнатися в цьому один одному. Розл учення відбулися без св арок і kонфліктів, дуже мирно. У них зовсім не зіпсувалися стосунки. Вони нарешті раді, що все прийшло в норму. Зараз обидва брати чекають дітей. Дізнавшись про дітей, я впав у прострацію вдруге. Ця історія ще довго не виходила у мене з голови.