Після чергового сkандалу Гриць nсиханув і пішов у будинок до батьків. Бабуся дізналася про причину його візиту, і вирішила дати йому одну життєву пораду. Це змінило його життя до невпізнання

Олена та Григорій нещодавно розписалися. Вони одразу переїхали жити до сусіднього міста. Так хотів чоловік. Тут вони винайняли квартиру, а Григорій влаштувався на добру роботу. Через три місяці Олена пішла у декретну відпустку. Але, на жаль, Грицю скоротили. Він довго не міг знайти нову роботу. Після народження Ксюші все налагодилося. Гриша ходив на роботу, а Олена дбала про дитину. Дитина не спала ночами. А чоловік постійно бурчав та обурювався. Часто не висипався і не міг нормально працювати. Незабаром його звільнили. Гриша обіцяв дружині знайти нову роботу. Жити на орендованій квартирі було вже неможливо. Олена запропонувала повернутися до рідного міста, але Григорій ні в яку не погоджувався.

Говорив, що йому соромно з’являтися на очі друзям та близьким. Усі звинувачуватимуть його у тому, що не зміг забезпечити сім’ю. Олена втомилася сnеречатися із чоловіком. Вона постійно нер вувала і kричала на нього. Вони віддалялися один від одного. Дівчина була навіть готова повернутись до батьків. Зранку Грицька вдома не було. Він нічого не сказав дружині, він поїхав до матері. Мама Гриші жила з бабусею та вітчимом. Після вечері Гриша вирушив у свою кімнату та ввімкнув телевізор. Так добре вдома, спокійно, ніхто не кричить. І тут у кімнату зайшла бабуся. Присіла поруч із онуком і запитала, навіщо він приїхав без дружини та доньки.

Григорій спочатку не хотів нічого говорити, але потім зізнався, що його зняли з роботи, а Олена твердить йому, що треба повернутись додому. -Дружина права. Все вірно. Пере живає, у вас же орендована квартира, дитина маленька. На що будете жити? А що ти хотів? Сім’я – це праця та відповідальність. Завтра ж із ранку ти маєш повернутися додому. Адже ти відповідаєш за свою сім’ю. Що за безтур ботність? Зранку Григорій прокинувся з новими думками. Справді, скільки можна так жити. Чи не виходить у них великому місті. Права бабуся. Час прийти до тями і діяти. Дорогою додому він купив торт і вирішив помиритися з дружиною. Скільки kонфліктувати можна? Відчинив двері, у квартирі було галасливо. Дружина гралася з дитиною, а та сміялася на всю. Як же він за ними нудьгував. -Я знову шукатиму роботу, якщо нічого не вийде, і ніде не влаштуюся, то ми повернемося додому.