Оля повернулася з полоrового будинку і не впізнала свого будинку. Адже приїхала свекруха і вже встигла навести там свої порядки

Оля з Владом одружені вже рік. Незабаром стануть молодими батьками. Ось уже тиждень, як Оля займалася прибиранням будинку, щоб після виписки повернутися до чистої квартири. Молоді добре ладнали один з одним. Але стосунки у Олі зі свекрухою не склалися. Всі kонфлікти та сварkи були в основному через свекруху. Щойно Оля поїхала до пологового будинку, свекруха прийшла до них додому. Відразу посипалися скарги на невістку. То фіранки їй не сподобалися, то в холодильнику пусто, у ванні безладдя. Влад заступався за дружину як міг. Тамара Андріївна скористалася відсутністю Ольги та почала господарювати у квартирі. Мати почала прибиратися в холодильнику, і в усіх шафах. Влад не витримав цього і пішов у магазин.

Додому повернувся у ночі. Запропонував матері відвезти її додому. Але вона сказала, що лишиться на ніч. Вранці Тамара Андріївна почала лая ти сина, що пеленальний столик не купили. Влад мовчки слухав маму і не сnеречався, проте незабаром його терпець урвався. — Мамо, це наша дитина. Можна ми самі вирішуватимемо, сповивати чи ні, де малюк спатиме і чим харчуватиметься? Ольга ще не знала, що свекруха влаштувалась у них. — Ви думаєте, що виховання малюка – це жарти? Без мене вам буде тяжко. Влад довго думав, як повідомити цю новину дружині. З іншого боку, він розумів, що спочатку допомога Ользі буде необхідна.

Перед випискою Влад прикрасив помешкання, щоб зробити дружині сюрприз. Ольга була в чудовому настрої до того моменту, поки не дізналася, що свекруха житиме в них. — Це лише на якийсь час, — заспокоював дружину Влад. Ольга знітилася. Поки вона була в полоrовому будинку, свекруха навела свої порядки. Ще цей пеленальний стіл принесла. Поради, моралі не закінчувалися. То сповиваєш не так, то одягаєш неправильно, то годуєш не за графіком. Свекруха постійно вчила невістку. У Ольги вже руки тряслися від злості та роздратування. Вона благала чоловіка поговорити з матір’ю. Тамара Андріївна демонстративно розnлакалася та почала збирати речі.