Гліб в черговий раз nринизив дружину і пішов подивитися телевізор. Але в цей раз Ніна вирішила не терпіти його наха бства

Ніна прибирала в хаті, коли додому повернувся Гліб. Чоловік пройшов на кухню. – Що ти тут розлила? Дивись, яка брудна підлога, – раптом крикнув він. – Я тільки що помила, – відповіла дружина. – Ага, я бачу, як ти помила, – невдоволено пробурчав чоловік. Гліб з гримасою невдоволення поклав собі на тарілку котлет і пішов до телевізора. – Все, я так більше не можу! – раптом сказала Ніна і почала збирати сумку. Гліб здивовано дивився на дружину і не розумів, що відбувається. Прокинувшись рано вранці, щоб піти на роботу, Гліб не зміг знайти дружину, щоб попросити зробити бутерброди на роботу. Останнім місцем, де він перевірив, виявилася кімната дитини, де поруч з ліжечком, на підлозі, вся розпатлана лежала Ніна, яка, прокинувшись від кроків Гліба, спробувала повільно і безшумно піднятися з підлоги, щоб не розбудити сина, який ледве заснув, після того як кожні три хвилини будив мати.

Подивившись на дружину, Гліб тихо почав сміятися, адже вигляд у тій був і справді забавним. — Зроби-но мені бутербродик, а то я вже запізнююсь, — сказав дружині, поправляючи свою синю краватку. — Міг би хоч доброго ранку сказати. Я вже так втомилася від такого твого відношення. За сином не дивишся, мене не любиш, можеш хоч дозволити виспатися іноді? — Я з роботи втомлений приходжу, от і не в змозі буваю возитися з тобою або з дитиною, — грубо відповів той. В результаті в той день Гліб на роботу пішов без їжі. А в цей час Ніна весь день займалася дитиною — годувала його і робила все, щоб той не заnлакав. У жінки не было жодної вільної секунди в прямому сенсі слова. — Я виглядаю, наче мені років 50, не менше, — подивившись на себе в дзеркалі у ванній, сказала Ніна, і тільки голову хотіла помити, як раптом дитина знову почала nлакати.

Залишаючи краплі води і піни на підлозі, Ніна пішла заспокоїти дитину, в цей момент Гліб вже повернувся з роботи. — Що у нас сьогодні на вечерю… Ніна! Чому підлога мокра? І у мене шкарпетки тепер як мокрі ганчірки, — закричав той, що є сили. Знявши шкарпетки, він кинув їх у бік дитячої, де напівсонна Ніна намагалася заспокоїти дитину, яка ніяк не переставала nлакати. У підсумку Гліб поїв пельменів і пішов набирати ванну, а тим часом, Ніна, не витримавши такого ставлення до себе, встала посередині кімнати і голосно сказала, що більше не збирається терпіти чоловіка. Ближче до вечора, на очах здивованого Гліба, вона зібрала свої речі та речі дитини у валізу, збиралася переїхати до своєї матері з дитиною. Ось тільки раптом, Ніна впала на ліжко і закрила очі. Гліб викликав швидку. Лише попіклувавшись про дружину в лікарні, яка тоді втратила свідомість з-за втоми, Гліб зрозумів, наскільки він не цінував її, а син у цей час виводив бабусю по татовій лінії з себе.