Коли я була у відрядженні, то мама прийшла до нас у будинок і просто виrнала мого чоловіка звідти. Дізнавшись причину, я сkам’яніла

Антон подзвонив і сказав мені, що мама вигнала його з дому. Я була в шоці, що означає вигнала? Не розуміла нічого. На той момент я була в іншому місті по роботі. Антон розповів, що сьогодні після роботи, коли він пішов додому, там був дільничний. Мама там усім розповіла, що коли я поїхала з квартири, Антон почав претендувати на житло. А власник я. Сказала, що якщо він сам не піде, вона напише заяву. Ніхто там навіть не знався, де я? Сказали, потім все вирішать. Антон зупинився у свекрухи. Поки я була у відрядженні, ми відвезли дитину до свекрухи, бо Антон не мав можливості забирати сина з садка. Як потім з’ясувалося, моя мама приїхала до свекрухи та вивантажила у неї речі Антона. Я була просто шокована, коли дізналася про це.

Після всього цього, звичайно, я маю розповісти про свою незвичайну сім’ю. Ми з Антоном разом купували житло, тільки оформити вирішили на мене. Прописали в ній мене та сина, а Антона залишили у свекрухи. Та, своєю чергою, йому відписала свою квартиру, і він за неї платить. З Антоном ми так і не встигли до РАГСу піти й розписатися, навіть коли народилася донька. Тільки моя мати ніяк не може заспокоїтися. Її хвилює те, що Антон отримує менше за мене. І він не допомагає мені вдома. Я готую їжу, забираюсь, ходжу за донькою в садок. Вийшло просто так, що я працюю менше, а отримую більше. А чоловік мій не хоче йти з улюбленої роботи. Та й із грошима у нас проблем немає, нас із Антоном таке життя влаштовує. А ось маму мою ні.

Вона вважає, що я маю дома сидіти, а чоловік працювати і утримувати сім’ю. Інакше я даремно вийшла за нього. Вона не розуміє нас, коли кажемо, що нам наше життя подобається. Я додзвонилася до дільничного, розповіла все як є, але він не вірив мені на слово. Сказав, щоб я приходила особисто. Коли повернулася із відрядження, пішла у відділення. Він виглядав серйозною людиною. Після вже я поїхала до мами за ключами моєї квартири і сказала, щоб вона серйозно подумала над своєю поведінкою, якщо хоче нашого спілкування з нею. Або вона змириться з моїм вибором, або я не з нею більше спілкуватися. Адже ми з Антоном разом уже понад десять років і дуже любимо одне одного. А наші з ним справи її взагалі не стосуються.