Почувши що говорить про мене свекруха у мене волосся дибки встало. А коли я розповіла все чоловікові, його реакція мене просто зб ила з ніг

Ми з чоловіком жили у двоповерховому будинку, маємо доньку. Все було чудово, доки до нас не переїхала моя свекруха. Вона приходила до нас у вихідні та виїжджала у понеділок. Але одного разу мій чоловік заявив, що його мати переїжджає до нас, мовляв, їй важко, нудно жити однією до того ж мені допомагатиме по дому. Я дуже здивувалася: мені було прикро, що він вирішив, не порадившись зі мною. Адже я господиня цього будинку і чоловік повинен радитись зі мною, якщо ухвалює важливі рішення. Виходить, моя думка нікого не цікавить. Я намагалася йому пояснити, що не хочу жити зі свекрухою під одним дахом. Але він наполягав на своєму: говорив, що його мати має проблеми зі здоров’ям і хоче, щоб мати завжди була поруч із ним. Моя свекруха — хитра жінка, і я була впевнена, що вона вигадала все це, аби тільки перебратися до нас.

Другого дня свекруха зі своїми речами стояла на порозі нашого будинку. Я її оселила у дитячій кімнаті. На початку все було нормально, вона допомагала мені по дому, готувала сніданок, моє життя полегшало в плані домашніх обов’язків. Але одного разу все перекинулося. У цей день я почувала себе погано, голова паморочилася і хворіла, і вирішила залишитися вдома і полежати. Чоловік відвіз доньку до садка і поїхав на роботу. Свекруха не знала, що я вдома. Я почула її розмову телефоном, вона говорила з подругою. Скаржилася, що з моменту переїзду до нас вона стала рабинею, що я змушую її робити всі домашні справи, називала мене нікчемною господаркою, бездарною дружиною і навіть сказала, що вона має підозру, нібито онука — не від її сина, говорила, що я розпусна жінка.

Сказати, що я була в шоці — нічого не сказати Я вийшла з кімнати, спустилася вниз — і стало ясно, що я все чула. Увечері, вирішивши випередити мене, вона почала говорити те саме моєму чоловікові, що говорила вранці подрузі. Я влаштувала скандал, але мій чоловік не захистив мене, він став на бік матері і велів мені зібрати речі і забиратися разом із донькою. Того ж вечора разом із донькою я переїхала до своєї квартири. Мені було дуже прикро від болю, я плакала. Подала на розлучення — і ми розлучилися. Через деякий час у моєму житті з’явився чоловік і справа дійшла до пропозиції. Він дуже любить мою доньку, і це взаємно. Нещодавно на вулиці випадково зустріла колишнього чоловіка. Він розповів, що після нашого розлучення його мати привела до хати чужого мужика. Чоловік вибачався, сказав, що дуже пошкодував, що тоді він повірив своїй мамі. Але мені вже було байдуже.