«А ну тепер зрозуміло, чому він на тобі одружується» – сказала майбутня свекруха, kинувши один погляд на мене у вечір нашого знайомства

Я друга дружина у Юри, я знаю, що від першого шлюбу у нього є донька Марина, якій 5 років. Але я не вважаю себе винною в тому, що його перший шлюб не відбувся. Тому що Юра сам розлу чився зі своєю дружиною, а через півроку зустрів мене. Я не розлу чниця і точно це знаю. Тим більше у колишньої дружини Юри зараз хтось з’явився. Марину, його доньку, ми на вихідні іноді беремо до себе, я навіть подружилася з його донькою, але багато з нею не спілкуюся. Коли був момент знайомства зі свекрухою, я дуже хвилювалася.

Той вечір я запам’ятала назавжди. Я прийшла до неї в будинок, вона зневажливо подивилася на мене, потім її погляд впав на живіт: -А ну тепер зрозуміло, чому він на тобі одружується, — сказала свекруха і відвернулася від мене. Так, я була ваrітна. Але я відразу сказала Юркові, що якщо він не готовий до весілля, то я сама можу виховати дитину, я давно мріяла про сина. Але Юра сам хотів, щоб у нас була сім’я, хотів, щоб син наро дився у шлюбі. Весь вечір свекруха говорила тільки про колишню дружину Юри і його дочку Марину.

Як його донька малює добре, які вірші встигла вивчити. Вона жодного разу не поставила мені хоч яке-небудь питання. -Мама, а чому на столі зайві тарілки стоять? -Так я твою дружину з Мариночкою теж запросила, вона ж частина нашої сім’ї, але вони не змогли прийти. Я вже наро дила хлопчика, він повноцінний онук свекрухи, але вона досі ставиться до мене як до порожнього місця, також і до внука. А як-то раз на одинці вона мені сказала, що його перша дружина — його справжня сім’я, а я просто тимчасовий варіант.