На першому побаченні дівчина сказала мені, що нена видить жебраkів та nопрошайок. Вирішив провчити її на місці.

Декілька років тому я вперше сильно закохався в одну дівчину на ім’я Діана. Стільки років минуло, але за відчуттями – ніби було вчора. Я робив усе для того, щоб добитися уваги Діани. Але мої почуття виявилися односторонніми. Діана – молода, красива, приваблива дівчина, яка користувалася увагою численних чоловіків навколо. Я розумів, що шансів мало. Але одного разу я отримав дуже несподіване повідомлення від Діани. Вона написала, що хоче зустрітися зі мною, повечеряти десь. Мені, звичайно, не вірилося, що я можу її якось цікавити, підозрював, що я просто гаманець для неї, але не зміг відмовити, бо був дуже закоханий у неї. Погода була чудова того дня, ми добре погуляли, були навіть загальні теми для розмови.

Нашу ідилію перервав хлопчик, який виглядав далеко не як дитина із благополучної родини: підбіг до нас і попросив у мене грошей на булочку. Я вагався, чи давати гроші, але вирішив не відмовляти хлопцеві, щоб не здатися в очах Діани жадібним. Дав дитині сто гривень, він подякував і побіг далі. А Діана різко втратила гарний настрій, перестала зі мною говорити з невідомої причини. Ми пішли до ресторану, і вже там я вирішив поцікавитись, що я не так зробив. Діана сказала, що ненавидить жебраків і жебраків. Що кожен має розраховувати лише на себе. »Чому це ти повинен годувати якогось злиденного? Я незадоволена подібним твоїм вчинком”. Такого я не сподівався почути.

Мене її слова шокували, я навіть розчарувався, адже сам виріс у бідній сім’ї і часом, будучи дитиною, ходив та просив милостиню, щоб поїсти. До нас підійшов офіціант, і ми попросили рахунок; я вказав, щоб рахунок був окремим: для мене та для Діани. Я подивився на Діану, а вона стала червоною, як помідор. Почала обурюватися і говорити мені, що я маю заплатити, адже я чоловік. І тут я повторив її фрази про те, що вона повинна розраховувати тільки на себе, коли вона заробляє гроші, на відміну від тієї дитини. Після цього випадку Діана одразу заблокувала мене у всіх соціальних мережах і навіть мій номер телефону. Я не жалкую про свій вчинок; навпаки, радий, що побачив її справжню, розчарувався та розлюбив.