“З rлузду з’їхали!»- вимовила мати чоловіка, коли дізналася, що її син вирішив дружині подарувати машинку для шліфування

Макс з Ірою познайомилися на прогулянці в компанії друзів. Сподобалися один одному і відразу ж стали зустрічатися. Але обидва були націлені на кар’єру, працювали багато, тому часу на спільні прогулянки у них практично не було. Одного разу Іра запросила Макса до себе додому. — Але тільки ти не панікуй, від того, що побачиш у мене вдома, — додала вона. — А у тебе там лісовики з русалками? — заінтриговано пожартував Макс. — Ні, нечисть у мене не водитися — — розсміялася дівчина. — Тебе може налякати моє хобі. Дівчатам не прийнято займатися подібним. — І чим же таким незвичайним ти захоплюєшся? — ще більше зацікавився хлопець.

— Реставрую старі, дерев’яні меблі — — сказала дівчина. — Тижнів зо два тому привезла від родичів раритет, який валявся у них в сараї. Тепер вона у мене на балконі в розібраному вигляді. Там просторо і сонячно. Зручно працювати. А мені дуже подобається працювати з деревом. Макс серйозно подивився на дівчину і зважився розкрити їй своє хобі, про яке він нікому нічого не говорив. — А я люблю вишивати бісером — — сказав він. — Таким чином я стрес від роботи знімаю. Я заспокоююся, і вночі сплю спокійно. — Здорово! — розвеселилася Іра. — Значить, ми з тобою обидва «неправильні». Після таких одкровень вони ще більше зблизилися, а пару місяців по тому і одружилися.

Однак їх хобі абсолютно не подобалося рідні. Свекруха бурчала на захоплення невістки: «Мало того, що сама чоловічою справою захоплена, замість того, щоб зайнятися жіночими справами, так ще й мого телепня від вишивки відучити не хоче!» Батьки Іри теж не відставали від свахи: «що за радість від цих деревинок. Вони ж тебе від кар’єри відволікають. Тобі тільки про роботу треба думати!» Але молодят бурчання батьків не хвилювало. Вони любили один одного і були щасливі. А на 8 березня Макс подарував дружині шліфувальну машинку.