Знайшов дівчину своєї мрії, і думав, що буду щасливий. Але одного разу увійшовши в будинок я побачив щось неймовірне і ах нув

Думаю, кожен хлопчисько в дитинстві мріяв про запаморочливу любов. І щоб вона обов’язково була високою красунею з довгим волоссям, ідеальною фігурою і пухкими губами. У кожного хлопця був свій ідеал. З віком я зрозумів, що однієї любові буває мало, потрібно відповідати таким дівчатам. Робота, машина, одяг, оточення — все повин но бути на вищому рівні для залучення таких дівчат. На даний момент мені 31 рік, я фі нансово забезпечений, у мене є квартира і машина. Для повного комплекту не вистачає тільки красивої дівчини поруч, і я вирішив не втрачати час і виправити ситуацію.

На доnомогу мені був сайт знайомств. Там я і знайшов її-дівчину мрію-і запросив на побачення. Як я хвилювався — не описати словами. Вона була чудова: висока брюнетка з довгим волоссям, струнка, з красивими рисами обличчя. Студентка останнього курсу юридичного факультету. Після вечері ми зрозуміли, що між нами щось «проскочило» — і почали зустрічатися, а незабаром і жити разом. Все оточення мені заздрило. Я намагався по можливості балувати її приємними сюрпризами. Не економив на неї, водив у хороші ресторани, всіляко доглядав. Через деякий час я глянув на багато речей більш тверезим поглядом:

моя квартира перетворилася на свинарник: вона виправдовувалася, що забиратися пови нен професіонал своєї справи, готувати вона відмовлялася, вважаючи за краще їжу з ресторану. Я прийшов до висновку, що наявність жінки — ще не ознака чистоти і затишку в домі. Вона жила для себе: зустрічалася з подругами, багато витрачала мною зароблених грошей, але нічого не хотіла віддавати натомість. Якщо чесно, мене вже не цікавлять такі від носини: хочу сім’ю, звичайну добру дівчину, яка вміє цінувати чужу працю і створювати домашній затишок. Чи є зараз такі-я не знаю!