Світлана Михайлівна просто терпіти не може невістку Ксюшу, хоча та зразкова дружина та дбайлива мати для її онука. А все це через kаламутне минуле невістки.

Кажуть, що любити невістку свекруха не зобов’язана, але має поважати. Але ж Світлана Михайлівна Ксюшу терпіти не може! Дівчина легкої поведінки, ось вона хто! Син, Микола, одружений лише рік, але зустрічатися зі своєю майбутньою дружиною почав років п’ять тому. Молоді люди навчалися у одному інституті. Закінчили вуз і одразу влаштувалися на роботу. Жили разом у знімній студії. Вирішили накопичити грошей і подати заяву до РАГСу, але все склалося інакше. Ксенія потрапила до компанії самотніх подруг, почала їздити з ними по нічних клубах, шукати пригод, знайомитись із чоловіками. Миколай не надавав цьому значення.

Але врешті-решт Ксенія заявила йому, що їм потрібно роз лучитися. Їй потрібні вільні стосунки! Микола, звісно, на жодні «вільні стосунkи» не погодився, тоді Ксюша запропонувала «залишитися друзями». Миколай дуже переживав, але вірив, що Ксенія зрештою до нього повернеться. Слід сказати, вона й поверталася. Приходила і знову зникала. Все це тривало кілька років. Я розмовляла, пояснювала, що це все ненормально, неправильно. Та Коля й сам розумів. Кілька разів намагався побудувати стосунkи з іншими дівчатами. Але нічого, на жаль, не виходило. Тому що у найвідповідальніший момент знову з’являлася Ксюша.

За рік молоді люди знову зійшлися. Цього разу все було серйозно. Через якийсь час подали заяву до РАГСу. А напередодні весілля Світлана Михайлівна зауважила, що Ксенія ваrітна. Запитала сина, той сказав, що це їхня з Ксенією дитина, і крапка. Звелів перервати всі розмови на цю тему, бо перестане спілкуватися з нею. Свого онука, якому вже вісім місяців, Світлана Михайлівна бачила лише кілька разів. Особливого інтересу до дитини не має. Дитина дуже схожа на Ксенію, втім, від Миколи теж щось є. Але Світлана Михайлівна вбила собі на думку, що дитина не від сина. Спілкуватися з невісткою не хоче, хоча зараз Ксенія – зразкова дружина та мати. Сидить удома, справляється з малюком, господарює. І стосунkи із чоловіком у них чудові.