Чоловік Лізи Був У Відрядженні, І Вона Вирішила З Подругою Поїхати В Торговий Центр. Її Здивуванню Не Було Меж, Коли Вона Побачила Чоловіка З Однією Красунею.

Насті потрібно було куnити подарунок чоловікові. Разом з Лізою вони поїхали в торговий центр. Ліза майстер з вибору подарунків. Не було такого виnадку, коли імениннику не сподобався б подарунок, обраний нею. Чоловік був у відрядженні, а у неї був вихідний. Ліза погодилася поїхати в магазин. Подружки базікали і ходили по магазинах. Коли вони піднімалися по ескалатору, перед ними раптом з’явився чоловік Лізи, який пови нен був бути у відрядженні. Був він не один, а з довгоногою блондинкою. Дівчата були в աоці, але Ліза не розгубилася. — Привіт, дорогий. Гарне відрядження у тебе! — сказала вона, торкнувшись чоловіка.

— Рома, а хто ці жінки? — запитала блондинка. — Моя дружина … — видавив чоловік із себе. — Ну і супер, тепер секретів немає, ми будемо завжди разом, — зра діла та. Ліза з Романом прожили в шлюбі двадцять п’ять років. У них є дочка і онук. Жінка нікому ніколи не розповіла б про цю ганьбу, ось тільки Настя сама стала свідком цього жаху. Наступного дня всі рідні та знайомі вже знали про цю ситуацію… Ліза зрозуміла, що не хоче залишатися в ролі жалюгідного одинака. Часу у неї тепер було повно. Вона згадала, що любить спорт і музику. Ліза почала ходити на музичні заняття. Жінка після роз лучення змінилася на краще, зробила гарну зачіску, змінила імідж, виглядала дуже добре.

А найголовніше — вона полюбила себе. Друзі і подруги запрошували її в ресторани, але вона відмовлялася. Ліза дружила зі своєю вчителькою по фортепіано, більше їй ніхто не був потрібен. — Тобі не нудно з цією старою? — часто запитували їй при слушній нагоді. — Ні, зовсім не нудно, ми чудово проводимо час, а завтра в театр йдемо. Одного разу Марія Олексіївна познайомила Лізу зі своїм іншим учнем. Георгій багато цікавого розповів про свої гастролі, багато жар тував. З ним заняття проходили дуже весело і цікаво, тепло і затишно. Так минуло півроку. Георгій зробив пропозицію Єлизаветі. Жили вони дуже щасливо. По здорожували разом і чудово проводили один з одним час.