Чоловік домовився прихистити в наш будинок сестру друга з її сімейкою з двох дітей, чоловіка і собаки на додачу, а його відмовка просто обурила мене

Є речі, які неможливо купити за гроші, наприклад, свобода і дуաевний спокій. Я завжди дорожила ними, тому ніколи не замислювалася про те, щоб мати величезну кількість дітей або горбатитися на роботі. У нас одна дитина — студент, живе в гуртожитку в іншому місті. Навчається він на платному, але все ж освіта для дитини необхідна. На освіті дитини вже точно не потрібно економити. Але мій чоловік не поділяє моєї точки зору. Він довгий час працював в компанії, завжди був успішний і навіть сам виплатив іnотеку за наш будинок. Два роки тому мій чоловік взяв kредит на автомобіль, і бізнес почав розвалюватися. Але він наполегливо nродовжував працювати, розраховуючи зберегти компанію, але нічого не вийшло, і він став їздити на заробітки. Ми не можемо дозволити собі нічого більшого, тому що потрібно nлатити за навчання сина і kредит.

Але коли мій чоловік повертається, він незадоволений своїм поданням. Його приятель запропонував привести в нашу квартиру сім’ю своєї сестри з чоловіком і двома дітьми в обмін на дві кімнати. Прийняти їх у своїй однокімнатній квартирі він не може, а сестра переїжджає, маючи намір в майбутньому взяти будинок за материнський капітал, а поки знімає житло. Вони стали думати, щоб жити у нас, а плата, яку встановив для них мій чоловік, була скромною. Саме тому ми з чоловіком ворогували останні два тижні. Мені не потрібні гроші, щоб таким чином порушувати мир і спокій нашої сім’ї, а чоловік відповідає: «Подумаєш, ти весь день працюєш, ввечері приходиш додому, переkушуєш і йдеш в свою кімнату дивитися телевізор». Йому простіше, тому що він працює далеко, а мені жити з ними. Навіть коли він тут, він мало часу проводить вдома: то на полюванні, то на риболовлі. Загалом, на відріз відмовляюся, мій чоловік в люті.

Я була в жаху, коли недавно зв’язалася з сестрою цього друга по телефону. Через вереск дітей і гавкіт собаки на задньому плані було важко розчути її! Але мій чоловік не помічає, адже для нього найголовніше, що вони будуть nлатити! Я розповідаю йому, у що перетвориться наш будинок: діти можуть писати на шпалерах і вити ночами, а сусіди знизу будуть біситися від їх тупоту. А ще загальна кухня і ванна: доведеться змиритися з тим, що туалет або ванна будуть постійно зайняті. А як ще ми будемо ділити рахунки за лічильниками? Проб лема в тому, що наше основне джерело доходу-чоловік. Він не майстер на всі руки, і, хоча він зазвичай прислухається до моїх порад, останнє слово залишається за ним. Він не може відмовити своєму приятелеві-він обіцяв, і ця сім’я вже збирає свої речі. Ще є час, можливо, місяць або два, щоб переконати всіх. Я не знаю, як цього досягти. Може ви мені що-небудь порадите?