Напередодні весілля я та ємно почула розмову дочки чоловіка з її мамою. Дізнавшись про їх хи трий план я вирішила взяти ситуацію в свої руки

Я не заперечувала, коли Артем запропонував мені переїхати до нього, незважаючи на те, що в квартирі також проживають його мати і його 12-річна дочка від першого шлюбу. Мій наречений переконував мене діяти швидко, тому що дочка збиралася до матері за кордон. Поки дочка була поруч, Артем, мав намір використовувати цей час в якості батька. А ще свекруха зах воріла, і їй важко управлятися з онукою.- Я хочу, щоб моя дочка була присутня на нашому весіллі. — сказав мій наречений. — Давайте змінимо дату і зіграємо якомога швидше.Для мене не мало значення, раніше чи пізніше. Лежачи в ліжку я подумала: «Залишився один тиждень».

Артема не було вдома. На кухні свекруха щось готувала. — Мамочко, подивися на сукню, яку я одягну на татове весілля. Це чорне траурне плаття. Я також збираюся nроплакати все весілля. Нехай всі знають, що для мене це найnохмуріший день у моєму житті! — раптом я почула, як дочка Артема говорила зі своєю мамою по відео зв’язку.Я була в подиві. Але це моє весілля, і мені не потрібен kричущий на всю міць підліток.- Ти вже приготувала своє весільне вбрання? — сказала я, постукавши в двері дівчини. Дівчина похитала головою.- Добре. Ти будеш подружкою нареченої. У мене вже є дві подружки нареченої, які будуть одягнені в фіолетові сукні.

– Але, у мене немає такої сукні. — Нічого страшного; ми пройдемося по магазинах.Коли ми повернулися додому, я сказала їй:- Ти будеш нашою найшикарнішою подружкою нареченої! Донька тихо сказала:- Моя мама не хоче приймати мене в своєму будинку — — на її очі навернулися сл ьози. — Вона стверджує, що якщо я поїду, то чоловік її kине. Мене ніхто не потребує.- Ти потрібна нам з татом! Ти татова дочка. А як же матуся? — сказала я і обняла її міцно.Так ось звідки взялися плани з приводу трау рного одягу. Вона всього лише хотіла продемонструвати, наскільки самотньо вона себе почувала, поки батьки планували своє життя.