«Скоро я стану твоєю новою мамою, адже твій тато nокине маму» – сусідка сказала це моєму синові і я вже не витримала

Ми з чоловіком у шлюбі вже давно та виховуємо сина. Нещодавно здійснилася наша мрія. Ми купили квартиру. Багато років ми жили на квартирі та паралельно накопичували гроші на наш власний куточок. Ті, хто жили на квартирі, зрозуміють мене і знають, яке ж це задоволення мати свій будинок. Якось я прийшла з роботи, зайшла до квартири, бачу – чоловіка немає. Хоча біля будинку помітила його припарковану машину. Ну, подумала, що треба було йому вийти в магазин. Виявилося, що він був у сусідки навпроти, налаштовував її новий телевізор.

Великого значення я цьому не надала, а ось дарма. Він усе частіше став з’являтися. Сусідка наша – незаміжня, живе одна, і постійно шукала причин заманити мого чоловіка до себе додому. Я почала ревнувати чоловіка до неї, а він все відмовлявся. Клявся нашим сином, що вона йому не цікава, і що я дурна, коли таке в голові в мене з’являється. Так вона почала писати йому до соц. мережах. Я знову закочувала скандали. Він демонстративно заблокував її.

Незабаром з’ясувалося, що вона закохана в нього та болісно. Почала малювати на наших вхідних дверях серця і залишала записки з освідченнями в коханні. Ви не повірите, але нам навіть довелося просити про допомогу дільничного. Але та не зупинялася і продовжувала переслідувати мого чоловіка. А одного разу вона побачила на сходовій клітці нашого сина і сказала йому, що невдовзі буде його новою мамою, бо тато мене покине. І це стало останньою краплею. Нам довелося викликати поліцію.