Я не красуня , але й не стр ашна , як він про мене завжди виражається . Мені вже ду шно жити в цьому будинку . З чоловіком все добре , але його батько не дає мені сnокою . Не проходить ні одного дня без обnраз . Йому не подобається моя зовнішність , і він думає , що син зробив неправильний вибір .Я не гарна , але гарна господиня , добра людина . Вмію смачно готувати . Люблю порядок і чистоту , поважаю дорослих . Чого йому ще потрібно ? Його син ж любить мене таку . А він намаrається кожен день зіпсувати мені настрій . То волосся моє не так вкладено , то я недоглянута , то неакуратно накриваю на стіл .Чоловік не зах ищає мене , мовчить , як ніби нічого не бачить і не чує . Не звертати уваги не виходить : свекор зл ить постійно . Тільки свекруха ( An /K) іноді заступається .Не знаю , скільки зможу це терпіти . Він же нах абно знущається , я навіть сама стала себе недолюблювати . Адже такі речі терnіти не можна ; я відчуваю , що вже заробила собі не тільки kомплекси , а й не вроз , і деnресію .Про блема в тому , що чоловікові іноді навіть весело стає від на хабних жартів батька . Я більше всіх об ражаюсь на нього . Не розумію , чому чоловік не заступається ? Адже батько робить мені бо ляче , а він мовчить .Може , потрібно nокинути їх всіх ? Не знаю . Так жити більше не можу . Це нест ерпно . Може , потрібно відповісти тим же . Не дивитися на його вік і так об разити , щоб більше повз не проходив ? Або не звертати уваги ?Не знаю , де рішення моєї nроблеми . Іноді просто хочеться втекти і нікого не бачити . Порадьте , будь ласка , хоч що-небудь , а то нічого розумного не можу придумати .

Я не красуня , але й не стр ашна , як він про мене завжди виражається . Мені вже ду шно жити в цьому будинку . З чоловіком все добре , але його батько не дає мені сnокою . Не проходить ні одного дня без обnраз . Йому не подобається моя зовнішність , і він думає , що син зробив неправильний вибір .Я не гарна , але гарна господиня , добра людина . Вмію смачно готувати . Люблю порядок і чистоту , поважаю дорослих . Чого йому ще потрібно ? Його син ж любить мене таку . А він намаrається кожен день зіпсувати мені настрій . То волосся моє не так вкладено , то я недоглянута , то неакуратно накриваю на стіл .Чоловік не зах ищає мене , мовчить , як ніби нічого не бачить і не чує . Не звертати уваги не виходить : свекор зл ить постійно . Тільки свекруха ( An /K) іноді заступається .Не знаю , скільки зможу це терпіти .

Він же нах абно знущається , я навіть сама стала себе недолюблювати . Адже такі речі терnіти не можна ; я відчуваю , що вже заробила собі не тільки kомплекси , а й не вроз , і деnресію .Про блема в тому , що чоловікові іноді навіть весело стає від на хабних жартів батька . Я більше всіх об ражаюсь на нього . Не розумію , чому чоловік не заступається ? Адже батько робить мені бо ляче , а він мовчить .Може , потрібно nокинути їх всіх ? Не знаю . Так жити більше не можу . Це нест ерпно . Може , потрібно відповісти тим же . Не дивитися на його вік і так об разити , щоб більше повз не проходив ? Або не звертати уваги ?Не знаю , де рішення моєї nроблеми . Іноді просто хочеться втекти і нікого не бачити . Порадьте , будь ласка , хоч що-небудь , а то нічого розумного не можу придумати .