Коли Віка наро дила дитину, Олексій зібрав свої речі та пішов. А причина його дивного вчинку ще більш приrолoмшлива

Як і більшість жінок, Віка, переступивши поріг «за 30», почала активно шукати того самого, щоб нарешті вийти заміж. І ось одного разу, коли з нею заговорив давно знайомий їй сусід Олексій, вона зрозуміла, що це той шанс. Він був чемним, розумним і виглядав шикарно.Ідеал будь-якої дівчини, який без приводу дарує квіти, дивиться з тобою твій улюблений серіал та слухає твої довгі історії з роботи. Настільки ідеальний, що навіть був готовий стати батьком її майбутньої дитини.

Але все зруйнував Олексій, своїм бажанням мати лише сина. У його роді «неприйнято» народжувати доньок. Але наро дилася вона, маленька дівчинка. І чоловік став засуджувати дружину за «негідний» вчинок. Кожна дрібниця діяла йому на нерви. Дружина погладшала, розтяжки по всьому тілу і виглядає вічно втомленою. Все це призвело до того, що в один сонячний день він просто зібрав свої речі і пішов. Віка залишилася з донькою одна із величезною кількістю проблем. Але вона вирішила не здаватися.

Бабуся, мама Віки, допомагала няньчитися з онукою, поки Віка днями безперервно працювала в магазині, щоб оплачувати витрати своєї маленької сім’ї. Від аліментів вона також відмовилася, адже не хотіла підтримувати із колишнім чоловіком навіть найменший зв’язок.Навіть влаштувалася в салон краси та у вихідні дні робила манікюр. Згодом задоволених клієнтів побільшало. Вона присвятила себе повністю собі, доньці та своїй роботі. І успіх не змусив на себе довго чекати. За рік вона купила свій салон у центрі столиці.

Поїхала з донькою та мамою у довгоочікувану відпустку на Гоа. Схудла і захоплювалася своїм відображенням у дзеркалі. Купила ту саму заповітну сумочку. Вона була щаслива, оскільки довела і собі, і іншим, що вона змогла забезпечити благополучне життя сім’ї. Якось вона гуляла з донькою в саду і назустріч йшов її колишній, тримаючи за руку ваrітну дружину. І Віка в цей момент зрозуміла, що колись вона не втратила, а знайшла свій успіх. Успіх — не прожити життя з чоловіком, який не любить своєї власної дитини.