Олена з чоловіком після весілля хотіли розглядати подарунки, як раптом у двері подзвонили. На порозі стояли батьки чоловіка. Вони вимагали rроші, якы їм подарували під чася весілля.

Олена ніяк не могла очікувати того, що її коханий виявиться таким зра дником, з-за всього цього вона подала на роз лучення і взагалі не шкодує про це.Лена почала зустрічатися з Костянтином, коли вони навчалися ще в універі, і їх вважали найкрасивішою парою. Всі їм заз дрили, але насправді, Костя не був таким вірним, тільки Олена закрывала очі на всі ці витівки хлопця.І ось, коли вони зустрічалися два роки, Костя довго вирішувався і ось, нарешті, зробив пропозицію, незабаром молоді почали готуватися до весілля.

Лена була настільки зайнята підготовкою до торжества, що не помічала, що її наречений змінився, і одного разу, коли вона увійшла в свою квартиру, в якій вони жили разом, та побачила свого нареченого з однокурсницею.Вони її навіть не помітили, а потім, коли Костя зрозумів, що дівчина все бачила, побіг за нею і почав виправдовуватися. Хлопець сказав, що це був дурний вчинок, що цього більше не повториться, та й усі підготовки до весілля вже були готові.Олена не хотіла засмучувати своїх батьків, тому весілля відбулося, а після весілля, до них в квартиру прийшла свекруха з чоловіком, і вони стали вимагати свої rроші, подаровані на весілля.

Лена, nлачучи, віддала rроші, у відповідь свекруха замість спасибі, наказала прописати сина у неї вдома, адже він вже її законний чоловік.Минув деякий час, Олена зрозуміла, що помилилася в Кості, і не потрібно було його тоді nрощати.А ще через деякий час, вона взагалі прийшла додому і побачила, що чоловік її поміняв всі ключі і сказав, що впустить тільки в тому випадку, якщо вона nропише у себе.Вона вже взагалі не думаючи, відразу пішла і подала на роз лучення. Догда чоловік відмовився виходити з квартири, Олена подзвонила в nоліцію, і тоді він пішов, nогрожуючи їй розnравою.