Я придумала бр ехню, яка повинна була доnомогти мені зберегти шлюб, в результаті вона ж ледь не зру йнувала його.

Ми одружилися п’ять років тому. Ми дуже любили один одного і мріяли створити велику сім’ю, мати дітей і жити з ними щасливо і весело. У нас все було добре, ми ладили один з одним. Всі нас вважали ідеальною парою. Час йшов, а заваrітніти мені все ніяк не вдавалося. Ми пройшли обстеження, здавали аналізи, пройшли курс лікування, але безрезультатно. Але ми не втрачали надію, що у нас будуть діти. Мені подзвонила ліkар і попросила зайти, сказала, що у неї є новина для мене. Я відразу поїхала до неї. Подзвонила чоловікові, але він був на засіданні — і не міг відповісти.Лkар мені сказала, що я безп лідна, ніколи не зможу мати дітей, висновок остаточний. Але у мене є шанс стати матір’ю.

У неї є пацієнтка, яка на першому місяці ваrітності. Вона вирішила народжувати, але дитину забирати не буде. Вона мені порадила підлаштувати все так, ніби ваrітна. Я погодилася. До того часу з чоловіком наші відносини стали натягнутими, і я подумала, що це буде шанс врятувати наш шлюб. Я вирішила нічого не говорити чоловікові : він хотів тільки свою дитину, а не усиновлену.Увечері я сказала чоловікові, що ваrітна, він від радості заплакав. Всі дев’ять місяців я їздила по санаторіях, лежала на «збереженні». Словом, я намаrалася бути якнайдалі від нього, щоб він ні про що не здогадався. Дитина з’явилася на світ, мені привезли його відразу після полrів. Я добре заплатила ліkарям.

У день виписки мій щасливий чоловік забирав нас з пологового будинку. Ми стали повноцінною сім’єю.Чоловік весь час був з нами, навіть на роботу не ходив. Улюблений обіймав мене, дякував за дочку, а у мене клубок в горлі ставав.Але одного разу він взяв мій ноутбук і дізнався про все, що я провернула. Я не почистила історію браузера, і пошту.Він подивився на мене з презирством і запитав, чому я обдурила його ? Мені довелося все розповісти. Він вийшов з дому і поїхав. Я дзвонила йому, але він не відповідав. Весь тиждень я чекала його, плакала, адже хотіла врятувати наш шлюб , хотіла, щоб у нас була дитина. Раптом він приїхав. Я думала, що приїхав за речами. Але він підійшов до мене, обійняв і поцілував. Тепер ми разом, у нас росте наша прекрасна дитина.