У день мого весілля я відмовилася виходити заміж і скасувала весілля. Всі гості обімліли і не розуміли мене, але у мене була на це серйозна причина.

Історія ця сталася з Тетяною. Їй вже було за тридцять, і всі навколо її діставали питаннями на тему заміжжя. Вона була звичайнісінька дівчина, не відрізнялася особливою красою і розумом. Шанувальників у неї майже ніколи не було. Коли раптом в житті дівчини з’явився чоловік на ім’я Сергій, всі навколо стали тиснути на неї. Рідня дівчини стверджувала, що, якщо вона йому відмовить, то може більше ніколи не вийти заміж. Так Тетяна стала зустрічатися з Сергієм. Під час спілкування з чоловіком, Тетяна не відчувала ніяких теплих почуттів до нього. Просто знала, що треба спілкуватися і спілкувалася. Коли Сергій їй зробив пропозицію, вона все ж погодилася.

Єдиною причиною її позитивної відповіді була думка про вагітність. Вона просто горіла бажанням стати мамою трьох дітей, і для неї було абсолютно все одно хто буде батьком. Так всі родичі зібралися разом, щоб призначити дату весілля. Тетяну весь час напружувала потенційна свекруха. Вона вирішила не запросити на весілля родичів, які багато їдять. Вона більше орієнтувалася на тих, хто принесе хороший подарунок. Сергій погоджувався з кожним словом матері і постійно кивав головою. Тетяна вирішила не напружуватися і приступила до вибору сукні, туфель, і приємних для неї клопотів. У день весілля нічого не віщувало біди. Всі були в гарному настрої, крім Тетяни. Вона відчувала, що нерви у неї на межі.

Коли наречений доїхав до будинку нареченої, сусіди стали влаштовувати перешкоди, щоб отримати викуп. Тетяна стежила за ними з вікна. Коли Сергій дістав гаманець, свекруха стала кричати, що вони і цукерками обійдуться. Дістала пакет цукерок і стала роздавати. Сергій все також мовчав і погоджувався. Тоді Тетяну це вивело з себе, і вона відкрила вікно і сказала, що не буде виходити за нього. Всі гості обімліли. Спочатку всі подумали, що Таня просто жартує. Потім вона сказала, що вона абсолютно впевнена в своїх словах і весілля не буде.Всі гості розійшлися, не розуміючи, в чому справа. Родичі стали звинувачувати її в невідповідальному вчинку. Вона сказала, що ніхто не має права втручатися в її життя.Так сценарій з фільму перетворився на реальність, і наречена скасувала весілля в день весілля.