Я завжди мріяла про великий будинок, але коли чоловік запропонував мені nродати квартири та kупити будинок мрії, я одразу ж розкусила його хи трий план

У нас із Сергійком син. Сергій — мій другий чоловік, і від першого у мене є ще один син. Ми всі живемо у двокімнатній квартирі. У мене є ще дві квартири, дві однокімнатні квартири. Першу я купила, щоб здавати в оренду та мати стабільний дохід. А другу я отримала у спадок рік тому після смерті бабусі.Незабаром я помітила зміни у наших стосунках з чоловіком. -Навіщо нам потрібні усі ці квартири? Давай продамо їх, додамо на цю суму материнський капітал і купимо великий будинок. Ти ж давно про це мрієш.Так це правда. Але я хочу спочатку подбати про те, щоб мої сини мали забезпечене майбутнє. Хоча б на старт я хочу їм подарувати по двійці. Мама не зуміла свого часу зробити мені такий подарунок, тому підтримувала моє рішення. А ось чоловікові ситуація не зовсім подобалася.

Справа в тому, що в нього крім нашого сина ще двоє дітей, одна дитина їхня спільна з її колишньою, а другого вони усиновили. Виходить, що після розлу чення з колишньою він сплачує подвійні аліменти. А йому ще довго платити.Він постійно наполягав на тому, щоб якнайш видше придбати будинок, всіляко пропонував різні варіанти. Але в мене були деякі сумніви щодо цього. Якщо ми вирішили купувати, то маємо вибрати хороший варіант; отже, нам потрібно буде взяти іпотеку. А чоловік більшу частину зарплати відправляє як аліменти. Виходить, я маю продати своє майно, купити спільний будинок, платити іпотеку, а в разі чого, дім буде ділитися між усіма нашими дітьми?Я намаrалася пояснити йому ситуацію та запропонувала підписати договір.

Він повинен був зрозуміти, що я роблю це заради дітей, щоб усе було чесно. Але він образився. — Ти так мене не любиш? Ці квартири важливіші за мене?- Я тебе люблю. Ти добре знаєш про це. Але й своїх дітей я дуже люблю. Я просто хочу, щоб моє майно дісталося моїм дітям і все.Але він мене не розумів. Ми постійно сварилися із цього приводу. Було ясно, що все йде до розл учення, але я не хотіла діяти на шкоду майбутнього моїх дітей. Я не хочу лишитися ні з чим, але й без чоловіка лишитися не хочу.Як вчинити, коли ти зняла рожеві окуляри і ясно бачиш реальну картину світу, але твої дії, що походять від цієї істини, ображають коханих?