Мама приїхала на кілька днів, але в перший же день зуміла пос варитися зі мною, з онуком, і з сусідами, добре хоч чоловік був на зміні

Якось приїхала до мене мама погостювати. Вона у мене гіперактивна жінка, любить все вгору денцем перевертати, а в моєму будинку, повірте, вона знайде чим зайнятися.Так ось приїхала мама в 7, лягла спати після дороги, а прокинулася в 11. Прокинулася і давай мені претензії пред’являти.- А де це зять затримується в 11? Ну, я їй і кажу, що у нього зміна, він залишиться на роботі на ніч, а вона мені:- Ні, доча, не в роботі справа, тут проблему в собі треба шукати… а ось і вона! — крикнула мама вже з кухні.Йду туди, а мама біля плити стоїть:- Цей суп мабуть старший за мене. Звичайно, з такою їжею додому не захочеться. Чоловіки люблять смачно поїсти, це перший критерій при виборі жінки, а ти його цим годуєш. Добре хоч не як в тому анекдоті: «Що кішка не доїла – батькові віддамо».

Ну-ка, принеси-но мені капусту і картопельку, борщ варити будемо. Від мого борщу ще ніхто не відмовлявся. Поки я стояла, сміялася, мама розглядала мене з таким пильним поглядом, ніби вона очима рентген мені робила.- А що за вигляд у тебе такий? Майка на 8 розмірів більше … а штани … що кажеш? Стиль бохо? Та ти більше на бомжа походиш, дочка, або на шамана подшофе. А волосся… не волосся, а гніздо на голові. Дядько Павлов впевнений, після їжі розмноження на другому місці. А з тобою, такою «бохо» тільки незрячий захоче лягти в ліжко. А потім кажеш, у чоловіка зміна… Я свою матір знаю і вже давно не ображаюся на її слова. І тут я просто стояла і тільки хихикала тому, з якою мімікою і жестикуляцією Вона це все говорила.- До речі, я спала, але помітила, що Вовка (це мій син) дуже пізно повернувся додому. І де він, цей оболтус шлявся?

Як в клубі з друзями? Ти знаєш, що діється в цих клубах? Там стільки всього … ой, прости Боже, навіть говорити не хочу.Наступного ранку я пішла в магазин, а коли повернулася, мама сиділа зі складеними на грудях руками. Я зрозуміла, що тут явно щось нечисто. — Я твою сусідку так на місце поставила, мало не здасться. Я зустріла її в під’їзді, кажу, мовляв, чому чистоти в під’їзді не дотримуєтеся, моя дочка, он, щотижня влаштовує суботники, а вона – давай гнати на мене. Я показала їй, де раки зимують.Так, мама і з сусідкою мене посварила. Ще перед тим, як повернутися до себе, вона встала так і з такою гордістю сказала:- Онука перевиховала, доньці мізки вправила, сусідів на місце поставила. Що б ви без мене робили?Ну, така у мене мама. Ми всі її любимо навіть з її цими причіпками.