Через самотність, я почав займатися kрадіжкою. Одного разу, коли я хотів обіkрасти одну жінку, поняття і не мав ким вона стане для мене.

Моя мама лежить в ліkарні без свідомості. Я так хочу, щоб вона мене почула. Почула, що я її дуже люблю і дуже вдячний за все. Справа в тому, що вона — не моя не рідна мати.Кожен раз, коли я згадую цю історію, то мені стає соромно. Я жив з батьком і з мачухою. Вони постійно пили, і мачуха била мене.Один раз вона настільки сильно побила мене, що я втратив свідомість. Коли отямився, то вирішив, що все-я йду з дому. Швидко зібрав всі найнеобхідніші речі пішов в нікуди. На вулиці я знову втратив свідомість. Я прокинувся в підвалі, де мене оточували якісь хлопчаки.

Вони запитали, що у мене сталося, а потім розповіли, чим вони займаються. А займалися вони крадіжками. Ось і я з ними почав красти, щоб вижити. Один раз я хотів обіkрасти одну жінку. Вкрав у неї гаманець, але не зміг втекти — і мене спіймали. Коли я розповів їй свою історію, вона мене забрала до себе додому.Вона до мене дуже добре ставилася, але минув час, і я знову зв’язався з цими хлопчаками, знову почав красти.І цього разу мене знову зловили. Хоча Марія Іванівна заплатила за мене велику суму, мене все одно відправили в інтернат.Ця бідна жінка ще й попросила у мене вибачення, що не стала для мене хорошою матір’ю.

Ось тоді я зрозумів, що вона найкраща мати.Я попросив у неї вибачення. Після цього вони завжди відвідували мене з батьком. А через деякий час мене знову забрали.Після того, як мені виповнилося 18 років, вони допомогли мені вступити до університету, я закінчив навчання, а потім влаштувався на престижну роботу. Після я одружився.Тепер у мене діти — і у мене все добре. А моя мама, яка любила мене більше всіх, і яку я люблю більше всіх, зараз лежить без свідомості і не чує мене. Це жах ливо боляче. Тому що, якщо я втрачу її, то я втрачу частинку себе.