Сусід весь час сկаржився що мої діти не дають йому сնокою, але я знала, що це не так. А незабаром ось що з’ясувалося

У мене з чоловіком троє хлопчиків. Чоловік багато працює, заробляє добре і забезпечує нас з дітьми. Я виховую їх, і для цього постійно читаю багато книг, розвиваюся.Мої діти ростуть хорошими людьми, у них щасливе і повноцінне дитинство. Вони рідко бувають вільними. Завжди зайняті то малюванням, то мультики дивляться, то ліплять пластиліном або глиною. Старшому синові вісім. Він читає молодшому казки. І в правду, чудові діти. Не можу заперечувати той факт, що вони бігають по квартирі. І, можливо, це заважає нашим сусідам.

Але вони ж діти, грають, падають, тим більше, вони це роблять вдень, а до вечора, о дев’ятій годині, лягають спати. Вони добре розуміють, що у нас є сусіди, які ввечері, після роботи, хочуть відпочити, тому їм не заважають.Але, виявилося, що є ті, хто скаржиться. Одного разу до нас піднявся наш сусід і почав високими тонами пояснювати мені, що мої діти заважають йому. Я дуже здивувалася, так як діти до цього обідали, а в той момент дивилися мультики. Я відповіла йому, що це неможливо, але він не повірив мені, пробурчав під носом і пішов.

Через кілька днів він прийшов вдруге. Знову каже, що діти бігають і заважають йому. Цього разу діти вже спали, і я знову спробувала пояснити все, але він став погрожувати. Сказав, що викличе органи опіки і поліцію, якщо це знову повториться — і пішов.Мабуть» це » знову повторилося, тому що до нас приїхали органи опіки з перевіркою, чи все у нас добре. Вони все оглянули, поговорили окремо з синами, зі мною і чоловіком, переконалися, що діти у нас виховані, взаємини у нас хороші, і поїхали.

За наступний місяць сусід жодного разу не прийшов, не скаржився на шум, а скоро ми дізналися, що він продав свою квартиру і переїхав. Напевно, йому пред’явили за неправдиву інформацію. Дивна людина.Не розумію, він придумував цей шум, або інші наші сусіди шуміли, а він думав, що це ми. Одне знаю точно: або йому стало нудно, і він вирішив повеселитися, або у нього проблеми з психікою. Дуже жалію його нових сусідів і бажаю їм терпіння.