Одного разу я вирішила перевірити чоловіка і схо валася вдома. І ось в спальню зайшли вони, в слід за ними увійшла і я. Зр аді я не була здивована, але ось побачити в ролі kоханки саме її, я точно не очікувала.

Ми з чоловіком працювали і ростили двох дітей, у нас була звичайна сім’я. Дочки вступили до університету і жили в гуртожитку.В один день я стала помічати щось незвичайне, ніби вдома хтось буває. Адже я готую їжу нам з чоловіком окремо, Влад більше любить м’ясо, а я рибу. Почала помічати, що рибу їм не тільки я, ліжко заправлене якось по-іншому…Мій гель для душу теж стоїть не так. Щоб не мучити себе здогадками, я вирішила одного разу прийти раніше з роботи і сховатися в дитячій кімнаті. Ближче до вечора я почула балаканину і сміх. У слід за ними я увійшла в спалню.

Зраді я не була здивована, але ось побачити в ролі коханки свою кращу подругу я точно не очікувала.Я не стала кричати або скандалити, просто сказала, що у них є година, щоб звільнити квартиру. Влад сказав, що квартира належить і йому, тому він нікуди не піде, і тепер ми будемо жити втрьох; я була в шоці від такого нахабства і не знала, що сказати.В таких умовах жити я не змогла, і через тиждень втекла звідти. Подала на розлучення і на поділ майна. Колишній чоловік відкупився від мене грошима. А я змогла викупити кімнату, яку раніше знімала. Минув рік. Я повністю змінилася і познайомилася з Гришею.

Раніше я не повірила б, що такий розумний, красивий і забезпечений чоловік зверне на мене увагу. Через рік ми одружилися.Тоді я вперше зрозуміла, що таке жіноче щастя. Він дбав про мене, просив піти з роботи — і я погодилася. Тепер нарешті знайшовся час для малювання: у мене добре виходило.У колишнього чоловіка почалися проблеми з грошима, він взяв кредит, щоб повернути мою частину грошей, а діти припинили з ним спілкування. Ну і моя колишня найкраща подруга теж кинула його, коли у нього не виявилося грошей.