Сестра заявилася у мене з дитиною, мовляв пожити трохи. А коли я дізналася про її справжні наміри, було занадто пізно

Ми з Ігорем нещодавно взяли квартиру в іпотеку. З тих пір в наш будинок постійно приходять гості. Для того, щоб побачити все своїми очима. Чоловік каже, що потрібно було тримати це в таємниці. Однак я нічого не говорила, Це мама розбовтала всім. Через пару годин знову подзвонили в двері. Цього разу була сестра з валізою і дитиною на руках. Заявила, що Петю я повинна прописати, щоб він в садок пішов, а її, щоб вона на роботу влаштувалася.Приїхали ненадовго, всього-то на два роки. Я була в шоці, вона мені навіть не подзвонила. Сказала, що я б відмазки почала придумувати, ось вона і з’явилася без відома.

А так, це її шанс змінити своє життя.Чоловіка буде собі шукати, працювати. Я намаrалася їй пояснити, що це неправильно. У нас навіть місця немає для них. Однак сестру це не хвилювало, вона поводилася так, ніби це я у неї вдома. Відкрила холодильник, відкусила шинку, огірки нарізала. Я знову повторюю, що жити ми будемо удвох з чоловіком. Сестра вже вирішила, що вона з нами на дивані спати буде, а дитині ліжечко купимо. Нахабство і нічого більше … вона почала нести якусь маячню, говорити, що розповість чоловікові про те, що я гуляща. Покликала Ігоря і почала скандалити.

Якісь придумані історії розповідати, щоб посварити нас. Ще запропонувала йому одружитися з нею. Чоловік спокійно спостерігав за цим цирком. Взяв сестру і її дитину за руки і вивів їх за двері разом з валізою. Приблизно дві години вона ще кричала в під’їзді. Вранці мені подзвонила мама, вона була в люті. Образила мене за мій вчинок і сказала, що сім’ї у неї більше немає. Так вийшло, що ми купили квартиру, а разом з цим побачили справжні обличчя деяких родичів. Але це на краще. Тепер ми з чоловіком живемо спокійно і щасливо. А нахабні люди по своїй волі пішли з нашого життя.