Коли я налагодив своє життя після розлу чення, раптом у мене на порозі з’явилася колишня. А те, що вона сказала…

Для мене стало справжнім ударом те, як вчинила зі мною Люда – моя колишня дружина. Ми прожили з Людою 25 років, все було просто чудово. Але одного дня вона зібрала свої речі і сказала, що йде.-Наші діти вже виросли, я по відношенню до тебе нічого не відчуваю, згасла наша іскра, тому я хочу розпочати життя наново.Люда пішла, а я не міг довгий час з цим упокоритися. Став більше часу проводити на риболовлі, потім зайнявся садівництвом. Я робив хоч що, аби забути її.

Але було так прикро, адже я був певен, що саме з Людою ми проживемо разом усе життя. Від спільних знайомих я дізнався, що у Люди з’явився якийсь залицяльник. Вона бігає з ним на побачення. У мене це все в голові не вкладалося. І в цей момент у моєму житті з’явилася Зіна. Вона теж любила займатися садом, тому ми швидко порозумілися.Із Зіною було так легко і просто, вона буквально врятувала мене після розл учення. Зіна переїхала до мене, я знову повірив у справжнє кохання.

Так минуло два роки. Вранці рано залунав дзвінок. Зіна ще спала, я вирішив сам відчинити двері. І тут на порозі опинилася Люда.-Ти Що, замки змінив? Ну що, не чекав на мене побачити? Дай я тебе обійму.
-Ні, краще не варто, Людо … навіщо ти прийшла?-Ну Як навіщо? Ми з тобою 25 років разом прожили, ось можемо й надалі продовжити? А ти що, не пустиш мене додому?Пущу, але тільки до обіду. Потім мені із Зіною треба на роботу.-А я так розумію, у тебе багато що змінилося за ці два роки.-Так, Людо. Я розпочав нове життя, як і ти.