Знайома покликала мене на день наро дження чоловіка, і я з радістю пішла, але побачивши ЦЕ у неї на столі, У мене аnетит пропав

У нас є знайомі Віка і Альоша. Вони економлять буквально на всьому, хоч і заробляють дуже навіть добре. Я до них ходжу в гості з крайності в крайність. Зазвичай ми тільки телефонуємо. Нещодавно Віка запросила мене на день народження чоловіка. Чесно кажучи, мені не хотілося після робочого дня їхати на інший кінець міста. Але так збіглося, що в цей день роботи було менше, ніж зазвичай. Вирішила, що можна буде заглянути до них в гості. Я купила дуже хороші парфуми, все красиво оформила і в призначений час була там. Я прийшла до них в гості, передала імениннику подарунок.

Під час обідньої перерви я з’їла всього лише шматочок шоколаду і випила каву, залишила апетит на вечір. На заході нас було приблизно десять чоловік. Мене дуже здивувало те, що святкового столу не було, замість нього Віка оформила фуршет. Навіть стільців не було, щоб присісти, тільки один диван, на якому можуть вміститися максимум четверо. Коли Віка привезла маленький столик на колесах, на якому лежали салат, ковбаса і огірки, я зрозуміла, що даремно пропустила перерву. Через півгодини був десерт. Дівчина принесла фрукти, там теж був розрахований один шматочок на кожного.

І одна пляшка вина. Пити я навіть не стала, відразу сп’яніла б на порожній шлунок. Пізніше господиня сказала, що скоро буде подано гаряче.Тут я зраділа, але даремно. Як ви вже зрозуміли, там теж була дуже маленька порція. Гості все з’їли за п’ять хвилин. Столик постійно був порожнім. Торт виявився з таким же сценарієм. Через годинку я пішла і повечеряла нормально у себе вдома. Одне незрозуміло.Навіщо кликати стільки гостей, якщо шкода грошей для них? Краще тоді не святкувати день народження, або робити все в колі найрідніших.