Одного разу на вулиці моя дочка так поkарала одну дитину, що сл ьози kапали з моїх очей.

Моя сімейне життя не склалася, чоловік розпускав руки і при цьому зраджував, я не збиралася терпіти такої поведінки по відношенню до мене, довелося подавати на розлу чення. Як правило, судові справи тривають дуже довго, тому, коли нам призначили слухання в суді, то ми вже і не жили разом. В іншому випадку, я б зберегла наші відносини заради дитини, але я ніколи не зможу пробачити зраду, та й не хочу, щоб моя дитина стала свідком сварок і скандалів. Мені дуже пощастило з дочкою, незважаючи на те, що їй всього 4 роки, вона дуже слухняна і розумна дівчинка,

я думала, що я ще довго буду перебувати в декретній відпустці, але я бачила, що вона слухняна і вирішила вийти на роботу.Я не хотіла просити допомоги у батьків, не хотіла сидіти на шиї у батьків, відразу ж вийшла на роботу, а дочку повела в дитячий садок.Вихователі були в шоці від того, наскільки вона слухняна і самостійна дитина, але один раз вона мене сильно здивувала. Ми зайшли в магазин купити необхідні речі, дочка побачила дівчинку років семи, яка плакала і кричала, просила у своєї мами великий кіндер.

Дочка не змогла пройти повз цього, підійшла до дівчинки і сказала, що дівчатка не повинні себе так вести, так як це може засмутити маму, сказала, що якщо вона буде продовжувати плакати, то ми її заберемо з собою і вона більше не побачить свою маму.Плачучій дівчинці стало соромно за свою поведінку, вона підійшла до своєї мами, обняла її і сказала, що більше не буде себе так поrано вести, а моя дочка сказала, що вона вимушено сказала таке тій дівчинці, щоб вона почала цінувати свою маму.Після цього моє серце стиснулося, і я не могла стримати сліз, вона обняла мене своїми маленькими рученятами і сказала, що завжди буде мене слухатися.