Сестра відправила доньку пожити з нами на якийсь час, але забула попередити нас про головний нед оліk своєї дочки!

Ми з двоюрідною сестрою не дуже близькі. Живемо у різних містах, та й інтереси у нас різні. Тому я була дещо здивована, коли вона мені зателефонувала.Виявилося, що її дочка збиралася вступати до інституту в нашому місті і на час іспитів дитині треба було десь зупинитись. Не скажу, щоб я була від цього у захваті. У нас лише дві кімнати: в одній спимо ми з чоловіком, в іншій наш шестирічний син. Але відмовляти було незручно, рідня таки. Тому на два тижні ми потіснилися і влаштували племінницю у кімнаті сина.

Сказати, що її присутність нас соrомила — нічого не сказати. Міла виявилася інфантильною маминою донькою. По-перше, вона була дуже неохайна, і за нею весь час доводилося прибирати розкиданий де попало одяг, брудні тарілки та чашки. Зрозуміло, що мити посуд по собі їй і на думку не спадало.По-друге, Міла могла годинами замикатися у ванній, не переймаючись тим, що вона в квартирі не одна. А санвузол у нас суміщений.Доводилося кілька разів її виrаняти. Але найважче мені було те, що Міла могла відмовитися від приготовленої їжі.

Доводилося нашвидкуруч посмажити їй картоплі або зробити яєчню.З Божою допомогою Міла вступила та з’їхала до гуртожитку. Ми видихнули. І жодного разу після цього вона до нас не приїжджала і не дзвонила. Але до кінця навчального року знову зателефонувала сестра.Мила не уживалася із сусідками по гуртожитку. Сестра, з образою в голосі розповідала, як її бідну дівчинку там цькують і змушують чергувати в кімнаті нарівні з усіма, хоча Міла вчилася краще за всіх. Їй ніколи побутом займатися, як миття посуду та прибирання.

Подружки такі скнари, влаштували дівчинці скандал через з’їдені сосиски. Прямо об’їла вона їх.Закінчила свої виливи сестра тим, що повідомила про своє рішення відправити дочку до мене, до кінця семестру, а наступного року вони якось із цим розберуться. Сестра настільки була впевнена, що я цілком на стороні Міли, що засмутилася, коли я їй відмовила.Я не просто відмовила, я сказала їй, що цілком розумію сусідок Міли, бо сама прожила з нею два тижні і не впевнена втрималася би від скандалу, якби не впевненість, що скоро все закінчиться. Час, нарешті, сестрі пояснити своїй дочці елементарні правила поведінки.