Коли чоловік дізнався, що наро дився дівчинка, так kричав у слухавку, що всі навколо почули . Але потім я зробила таке, після чого він падав на розл учення

Ганні було лише 19, коли вона зава гітніла. Всі колеги та подруги розповідали їй усілякі ужа стики про пологи, тому вона чекала їх з жах ом.Коли настав час, і лікар направив Ганну вже на пологи, дівчина запанікувала, а та прийняла її і сказала:- Дорога, не хвилюйся, ти не встигнеш помітити, твоє маля лежатиме у тебе на грудях. Тебе там чекатимуть, — і з цими словами Анна вийшла з однієї лікарні і зателефонувала чоловікові, щоб він відвіз її до іншої- до полог ового будинку. Пол оги пройшли ідеально. Ганна зрозуміла, що всі байки подруг та колег виявилися пустушками. Вона радісно чекала на виписки.- Коханий, — зателефонувала вона чоловікові, — вітаю, ти став батьком красуні доньки .

– Доньки ? Як доньки ? Ти впевнена?- Ну, Андрюш, чому ти дивуєшся. Нам ще на УЗД сказали, що у нас народиться донька . Давай без істеrик. Зустрічай нас. — Так, там же нічого не було видно. У мене мав народитись син! Яка донька? — Кричав хлопець у трубку. ( Ev / K )День був зіпсований, проте настрій Ганни до кінця зіпсувався, коли вона дізналася, що її сусідка по палаті відмовилася від своєї малечі.- А що ж станеться з дівчинкою? – запитала Ганна медсестрі, коли та прийшла прибратися до їхньої палати.- Ну, не пощастило дитині… Спочатку її відправлять до будинку малюка, а потім уже до дитбудинку. Пощастить удочерять, ні – що поробиш.

Тут Ганна підвелася з місця, пішла у бік кімнати, де лежали всі немовлята, у тому числі й дочка Ганни.Вона подивилася на свою дочку, потім на дівчинку-відмовницю, і в ній прокинулося таке дивне почуття, вона одразу підійшла до свого акушера і сказала, що хоче вдочерити дочку сусідки.Мати Ганни стала на її захист. Вона мала великий приватний будинок, куди й переїхала Ганна зі своїми двома доньками .Андрій подав на розлу чення, але не через другу доньку . Він і першій був не радий і щиро вірив, що УЗД помилялося.У Ганни все гаразд. Наразі вона зустрічається з іншим чоловіком. Незабаром вони зіграють весілля, де кільця молодятам піднесуть дві принцеси Ганни.