Свекруха обо жнювала тільки свого онука від kолишньої невістки. Спочатку мені було все одно, що вона так ставиться до нього, але після одного випадку мене це стало дра тувати.

Так буває в житті, що молоді люди починають не розуміти один одного, і спільне життя стає тільки пеклом, від якого потрібно бігти стрімголов. Коли я зустріла мого майбутнього чоловіка, він був уже рік як в розлу ченні, але його колишня дружина постійно говорила своїй свекрусі, що одна лише я є причиною їх розл учення. Свекруха моя ставилася до мене ні добре, ні по гано, вона обожнювала тільки свого онука від колишньої невістки. Спочатку мені було все одно, що вона так ставиться до нього, і ігнорує моїх дітей, але потім це стало дратувати.

Свекруха завжди говорила, що так як мій чоловік kинув свою дружину, то він повинен компенсувати відсутність уваги і турботи не тільки фінансово, але ще і повинен бачитися зі своєю дитиною якомога частіше. Синові від першого шлюбу було вже 13 років, але його влаштовувало те, що його вважали жертвою, допомагали у всьому і завжди шкодували. Я познайомилася з сином чоловіка тільки тоді, коли ми поїхали на дачу, щоб забрати своїх дітей. Я бачила, що він лежав на гамаку і грався в телефоні, в той час як мої діти допомагали бабусі в городі, а коли я попросила його допомогти,

свекруха відразу накинулася на мене і сказала, хлопчик і так росте без батька, не потрібно його чіпати. І ось, коли свекрусі спало на думку скласти заповіт, то вона залишила квартиру старшому онукові, а дачу повинні були розділити між ним і моїми дітьми. Я просто в шоці була від такого ставлення, але чоловік заспокоїв мене, сказавши, що ми самі зможемо заробити на квартиру. Я не розумію, чому вона так до нас ставиться, адже ми нічого поганого їй не зробили. Та й старший онук отримував більше уваги і турботи, ніж мої діти, але я нічого не говорила з цього приводу.