Лариса була впевнена, що вона просто отруїлася, але діагноз постав лений ліkарїм жа хнув її не в жарт…

Медики підозріло поглядали на Ларису, коли вона звернулася за допомогою, вирішивши, що отруїлася. Обстеживши її, ліkар швидкої допомоги нічого не сказав, але попросив водія змінити напрямок. Лариса вирішила, що вся справа в пробках, але вони чомусь зупинилися біля пологового відділення. Лариса не розуміла, що відбувається, а біль лише посилювалася.- Жінка, який у вас термін ваrітності? — запитав ліkар, прийм аючи пацієнтку.Лариса намаr алася посміхнутися, але вийшла лише болісна гримаса. Біль у животі ставала нестерпною.

– Ви зійшли з розуму! Я не можу бути ваrітна! Я просто отруїлася, мені здається, що вся справа у вчорашніх грибах…Ліkар, знявши окуляри, дивно подивився на неї. — Жінка, ви безумовно вагітна і у вас сутички. Враховуючи їх інтенсивність, ви повинні скоро наро дити.Через три години мук, ошелешена Лариса тримала на руках двійню малюків. Вона була немолода, їй в цьому році виповнилося 43 роки. Протягом багатьох років вони з чоловіком намаrлися стати батьками, але лікарі не давали на це жодних шансів.Діагноз безпліддя зруйнував всі їхні мрії. Вони ходили по лікарях, лікувалися, вдалися навіть до нетрадиційної медицини, але нічого не вийшло.

Вони з чоловіком давно змирилися, а тут таке. Лариса зауважила, що набрала багато зайвих кілограм за останній рік, але не звернула на це належної уваги. Вона завжди була огрядною жінкою. Сергія трохи не схопив удар, коли він дізнався, що у свої п’ятдесят років, він став батьком двох дітей. Дочку назвали Олександрою, а сина Віталієм. Сім’я була рада несподіваному поповненню. Нарешті їх мрія здійснилася.Іноді мрії збуваються, коли люди втрачають надію. Доля дуже непередбачувана, тому потрібно зберігати оптимізм і вірити в краще.