Я помітила, як сильно сху дла моя дочка. Вирішила піти до неї в гості. Те що я побачила там, змусило мене влаштувати сkандал.

Моя дочка просто красуня, за нею завжди натовпами бігали залицяльники. А вона вибрала якогось рядового менеджера дрібної компанії. Сам він з себе нічого не представляє, я коли його побачила, то мені відразу захотілося його нагодувати. Весь худий, аж просвічує. І характер у зятя не дуже. Я пару раз з ним зчепилася, він постійно ставить себе на перше місце, випендрюється переді мною. Я його терпіти не можу, а чоловік йде з дому, коли в гості приходить зять. Останнім часом я стала помічати, що моя дочка стала сильно худнути.

На ній кофточка буквально звиває. А у мене в гостях вона тільки чай п’є, до пиріжків і котлеток не торкається. У неї різко зіпсувалася шкіра, стало випадати волосся. І як подивлюся на неї, аж плакати хочеться, у неї немає сил ні на що, енергії говорити навіть немає. І я зрозуміла, в чому справа, коли прийшла до неї в гості. На столі була різна їжа, і зять із задоволенням її наминав. А ось дочка сумно колупалася у себе в тарілці з салатом. Я поклала доньці вареники і хлібець. І зять тут же презирливо подивився на неї.

Донька зрозуміла його погляд і відсунула тарілку. — Я не зрозуміла, що тут відбувається… ти що моїй дочці їсти забороняєш? — Вона зараз сидить на дієті. — Який ще дієті? Ти її зовнішній вигляд бачив?! — Мамо, не починай. Просто жінка має влізти в сорочку чоловіка, а якщо вона їй мала, то потрібно худнути.- Ти в сорочку цього скелета не влізеш, що за маячня. Навіщо себе так мучити! Я знову влаштувала сkандал всім і змусила бідну дочку нормально поїсти. Це вже переходить всі межі розумного.