Чоловік прийшов в офіс і попросив доnомогти йому забрати трьох дітей у kолишньої дружини. Коли я вислухала його, то зрозуміла, чому вони розлу чилися.

Одного разу в мій кабінет зайшов один чоловік і впевнено сказав, що хоче забрати своїх дітей у колишньої дружини. А дітей, між іншим у них було 3. Я, звичайно, здивувалася, адже за стількох років практики я не раз запевнялася в тому, що чоловіки після розлу чення в основному тікають від відповідальності і погоджуються максимум на аліменти. А тут 3 дітей… Ну, природно, у цього чоловіка я поцікавилася, чому він через рік вирішив забрати дітей у їх матері.

– Дружина вимагає у мене занадто багато грошей на їх утримання. Я аліменти-то плачу, але ці гроші дружина залишає собі, дітям ні копійки не дістається.- А коли ви жили разом, — запитала я, — дітки тоді були брудними, нерозчесаними? А будинок? Будинок був чистий? Вам було комфортно там? — Так, а це якого значення має? — знизав той плечима, — посуд миє посудомийка, одяг гладить праска, діти у мене і так акуратні… це все не від дружини залежить, як би.

– А, ну, все вірно… а пилососить пилосос? — саркастично запитала я. (Ev / V) — Ось бачите, — чоловік не зрозумів моєї іронії , — вона взагалі напружуватися не любила, весь день вдома сиділа, а потім вимагала грошей і уваги. На кой чорт вона мені здалася, скажіть?Я в момент раптом сильно стала поважати дружину нашого клієнта. Судячи з усього, він ніколи дружині по дому не допомагав. Це я зрозуміла відразу, адже в іншому випадку він би так не говорив на адресу дружини…