Ми з чоловіком приїхали в ресторан, і я помітила, що чоловік почав якось нер вувати. Виявилося, що за сусіднім столиком він декого побачив…

Зі мною трапилася неприємна ситуація, але саме після цієї ситуації я зрозуміла, що чоловік мене реально любить і друзі у нього хороші і вірні. Я познайомилася з ним , коли він вже був в розлу ченні: я не хотіла питати причину розлу чення, адже мене все влаштовувало. Свекруха ж мене відразу прийняла, я була цьому дуже рада, адже це важливо — мати хороші відносини з родичами чоловіка, особливо, зі свекрухою. Вона потім розповіла, що колишня дружина її сина зрадила йому з коханцем, а зараз взагалі живе в іншому місті. Чоловік мій, дізнавшись про зраду, відразу подав на розлу чення.

Коли ми з ним одружилися, то переїхали жити в окрему квартиру, свекруха приходила, допомагала нам. Одного разу, перед Новим роком, чоловік сказав, що у нього сюрприз, і як виявилося чоловік з друзями забронювали місця в ресторані, і ми повинні були поїхати повеселитися там. Я дуже зраділа, так як подумала, що нікого з друзів не знаю, ось якраз привід познайомитися. Я одягла скромне плаття, але воно було дуже красивим, і ось коли ми приїхали в ресторан, я помітила, що чоловік почав якось нервувати.

Виявилося, що (Ап / V) його колишня дружина сиділа там, вона була подругою дружини одного з його друзів. Друг сказав, що не знав, що колишня буде тут, а то попередив би відразу. Чоловік попросив мене не звертати на неї уваги і не піддаватися провокаціям. Я так і зробила, подзвонила, попросила поради у свекрухи, та сказала, що вона і мізинця мого не варта, тому немає приводів для занепокоєння.

І поки я розмовляла по телефону, колишня дружина спробувала поговорити з чоловіком моїм. Я повернулася і сіла на місце, ця ненормальна почала говорити, що чоловік спробував її поцілувати, так як сильно скучив. Сказала, що нібито чоловік хоче повернути її назад: чоловік прошепотів, щоб я не слухала її, і тоді друзі теж сказали, що вона все це придумує, нічого такого не було. Я заспокоїлася і зрозуміла, що чоловік мене любить і ніколи не проміняє на іншу.