Мій зять ввечері повернувся додому напідпитку, заявив, що дружина не справляється з дитиною, треба його віддати в дитячий буд инок

Ваrітність нашої Вероніки була ідеальною. Дитині вже один місяць. Сьогодні вранці зв’язалася зі своєю сестрою, мамою Віки. Вона ридає!- Мій зять ввечері повернувся додому напідпитку, заявив, що втомився від усього і пішов… гуляти! Він сказав, що дружина не справляється з дитиною, треба його віддати в дитячий будинок. Я хотіла порадити сестрі, щоб забрала дочку до себе, тут — не чоловік і не батько, точно! Вероніці і Роману 32 роки. Вони придбали квартиру, автомобіль, їздили по інших країнах. Потім, в тридцять років планували дитину.

Нарешті дізналися, що чекають дитину! Всі були у нестямі від щастя, як і Роман. Він хотів сина! Коли почалися пологи, він не йшов з лікарні. І перші кілька днів вдома пройшли чудово. Сьогодні сестрі подзвонила мама Романа і сказала, що її син правий, і це все вина Вероніки! «Вона вже всім набр идла, коли каже: «Я одна з дитиною після кес арів! Ходить по будинку, як дійна коrова, незад оволена всім. Вона використовує секундомір, щоб дочекатися чоловіка з роботи. Запізнення на сім хвилин-сkандал! Вона здає дитину чоловікові і йде в свою кімнату.

Роман охоче допомагав дружині, але взяти на себе турботу про немовля йому було не під силу. Вона переконала себе, що не зможе підняти дитину, так як у неї був кесарів розтин. Що це за абсурд? Жінки несуть відповідальність за повний догляд за дитиною. Пройшов місяць після кесарева! Виростили принцесу, яка не пристосована до життя!» — каже мама зятя.«Подивися на свого сина! Він вже всього через десять днів відправляє малюка в дитячий буд инок!» Він повідомив Вероніці про дитячий будинок, щоб змусити задуматися! Ви вважаєте, що чоловік правий? Чи прийшов час молодій матері подорослішати? Хто винен?