Моєму подиву не було межі, коли моя 68-річна мама заявила, що виходить заміж. Я ще можу терпіти це, але наступна заява матері остаточно зру йнувала мене.

Для нас усіх було шо ком, коли моя мама вирішила вийти заміж утретє – у свої 68 роки. Перший її шлюб був із батьком мого старшого брата, другий – з моїм батьком.А найжахливіше це те, що її онуки бачили, як вона зі своїм 70-річним нареченим вирішила розіграти весілля.Моя мама всім серцем любила своїх п’ятьох онуків. О світилася від щастя, коли ми з братом купили їй літню дачу, щоб вона більше часу проводила там з ними. На цій дачі вона й познайомилася зі своїм майбутнім нареченим.

Я зрозуміла, що щось не так, коли моя дочка почала говорити про якогось дідуся, який весь час допомагає моїй мамі садити різні квіти. Якось вона навіть залишила мою старшу дочку готувати вечерю для всіх дітей — і пішла на прогулянку зі своїм новим знайомим!Літо закінчилося, а моя мати так і не могла забути свого приятеля. Весь час говорила про нього, готувала для нього і якомога більше часу проводила на дачі. Як мені потім вдалося з’ясувати, за цим дідом наглядала його сестра.

Через пожежу в його будинку він залишився зовсім один і тепер живе на дачі сестри. І ось одного дня моя мама прийшла і заявила, що виходить за нього заміж.Усі рідні були шоковані, як і я. Мало того, що вона минулого літа майже не приділяла часу онукам, то цього року взагалі вирішила зазд алегідь влаштувати собі медовий місяць — і полетіла на море зі своїм нареченим.Весілля вирішили влаштувати на дачі. Я категорично не хотіла йти на цей захід і бачила, що мій брат теж не в захваті від цієї ідеї, хоч не подавав виду. Тепер навіть не знаю, що й думати і як бути.