«Якщо наро диш, то забудь про мене» мама всіма способами намаг ається відрадити мене народ жувати другу дитину, і це мене стр ашенно ля кає

Моя мама всіма правдами і неправдами намага ється відрадити мене народ жувати другу дитину. Я дивувався — чому? З першим онуком ми їй особливо не докучали, та й до мого сина вона ставиться нормально. Але от від другого мене утримує. Причому свою ви могу вона ніяк не обґр унтовує. Але нама гається мене переконати, як мантру повторюючи: «Не народжуй». І мій батько, і мій чоловік, і я не можемо зрозуміти чому в ній зародилася ця думка. Не чуючи ніяких, більш або менш розумних доводів від неї, я, природно, не збираюся дотримуватися її настанов.

Але така її наполегливість мене іноді ля кає — а раптом моя мама спробує зашко дити моїй дитині тим чи іншим способом? Від однієї цієї думки у мене волосся стають дибки. Я спробувала розпитати маминих подруг. Може бути вони в курсі, чому мама висуває таку вимогу? Єдине, що вони могли мені сказати, це те, що (K/K) мама раптово перестала довіряти моєму чоловікові. Не можу сказати, що це є причиною дивної поведінки моєї матері, але у мене з’явилася нова тема для занепо коєння. Адже раніше відносини між ними були досить дружніми. Може моя мама дізналася, що мій чоловік мені зраджує? Тоді чому не скаже про це прямо?

Варто прислухатися до порад матері, чи це якийсь маніакальний маячня? По-моєму, думку: або ми всією сім’єю сядемо за круглий стіл і обговоримо всі проблеми, чи ми коли-небудь все посваримося.Така нервова обстановка в сім’ї впливає на нашого первістка. Нам з чоловіком треба виховувати малюка, а я постійно в якихось сімейних розборках. Чоловік один з малюком не справляється. Це дуже його турбує. Йому потрібна моя допомога, і замість того, щоб займатися своєю дитиною, я тільки й роблю, що розбираюся з примхами матері.Мені потрібна її підтримка, а не звалилися на голову проблеми.