Теща прописала мене на квартиру, де ми жили з нею і моєю дружиною. Але коли я вирішив роз лучитися з дружиною, вона мені таку заяву зробила, що волосся дибки стали

Мене звуть Микита, і мені 36 років. Ми з Лідою одружилися 12 років тому. Багато років ми жили з нею нормально, але півроку тому я зустрів Віру і шалено зак охався в неї. Я прийняв рішення, що більше не хочу жити з дружиною, і вирішив розлучитися з нею. Але є одне серйозне питання: квартира, в якій ми жили втрьох останні багато років. Будинок належав тещі, ми там жили з нею (я і моя дружина). Однак вона не була приватизована. До цього справа так і не дійшла. Коли я розповів дружині і тещі про розлучення, вони стали затятими противниками приватизації.

А теща наполягає на тому, щоб я виписався з квартири. Цього я робити не хочу. Я хочу приватизувати цю квартиру і згодом продати свою частку. Адже раз я прописаний в цій квартирі, значить, маю право на її частину. Ця квартира дійсно належить моїй тещі. Але вона зареєструвала мене в цій квартирі багато років тому. Це означає, що тепер у мене є право десь жити. І мене не виселять з неї. Я розмовляв з юристом, і дізнався, що якщо я прописаний в квартирі, то маю право на житло.

Однак приватизація навряд чи відбудеться: адже вона мислима тільки в тому випадку, якщо на неї погодяться всі, хто в ній прописаний. Приватизація також неможлива, так як проти неї виступають моя теща і колишня дружина.Я в розгубленості, що тепер робити? Відмовлятися від квартири не хочу. І для мене не має ніякого значення, що теща отримала цю квартиру з роботи, де пропрацювала багато років. А ви згодні з думкою моєї тещі, що я повинен виписатися?